Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la Roko » 29 lis 2012, 11:42

davorin je napisao/la:Čini mi se da nije ažuriran sat... :hammer: :ninja: :club:

Obzirom da imamo članova koji koriste nekoliko vremenskih zona (napr. pomorci na brodovima, platformama itd...), svatko sebi podešava postavke u profilu ;)
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la pamook » 29 lis 2012, 11:57

S@ki, koliko je star tank, i kako je bio uskladisten nakon sto je stavljen van upotrebe?

nije malo litara, da ne bi bilo :shock: ... ako je silikon smrzavan, trebalo bi ga razlijepiti, ocistiti i ponovo zalijepiti... ovaj kamenac udri s octom, nece biti lako ali je najmanje agresivno (ako nesto i ostane nakon visestrukog ispiranja nece biti toksicno po bilje, ribe i bakterije)...

vjeruj mi, 200ak litara na podu ujutro prije kave nije bas neka sreca :o ... al bar skuzis kamo visi soba (kod mene prema ulici, srecom) :lol: :lol:

watch out where the huskies go, and... yknow ;)
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la s@ki » 29 lis 2012, 12:34

tank je navodno bio rađen za ..jebga.mercator il tako nešto u Velikoj Gorici i tamo je obitavao neko vrijeme :)
onda su preuređivali i vratili ga tom staklaru koji ga je proslijedio liku od kojeg sam ga ja sad otkupio. Ovaj ga je pak koristio za uzgoj (pričao mi o diskusima 3 dana :) ) pa ga se i nije trudio čistit od kamenca :/
Veli da je bio do pred koji mjesec u funkciji i onda je čovjek odustao od svega i garantira životom da drži :D
Iskreno, neznam ni kak bi ga razljepio (žiletom? )

p.s. 400njak litara :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la davorin » 29 lis 2012, 12:51

Silikon se skida bez problema tako da se uzme "Frost Spray"(ili neki drugi koji spušta temperaturu na ~-35°C) kojim se "pospreja" mjesto spoja, nakon čega silikon postane krut i puca te ga je lako ukloniti.
davorin

PostPostao/la davorin » 29 lis 2012, 12:52

Roko je napisao/la:
davorin je napisao/la:Čini mi se da nije ažuriran sat... :hammer: :ninja: :club:

Obzirom da imamo članova koji koriste nekoliko vremenskih zona (napr. pomorci na brodovima, platformama itd...), svatko sebi podešava postavke u profilu ;)

Ma vidio sam na kraju! (dobro i tada! :lol: )
davorin

PostPostao/la pamook » 29 lis 2012, 12:55

ondak dobro, ne diraj ga... jer skidat i cistit silikon sa stakla je :mad: :headwall: ... onda ti slijedi samo ciscenje i upotreba :D

razlijepiti ga se moze tanjim komadom celicnog lima kojim prerezes silikon izmedju dva stakla, ja sam par puta radio sa licnom od celicne sajle i funkcionira odlicno, pod uvjetom da uspijes probit fugu silikona i uhvatit sajlu s obje strane....

sve 5, samo litraza 400 :lol: :lol:

druze, kubici i ciklidi te cekaju :hail:

/edit - Davorin, super za ovaj info za silikon, nesto novo u ergeli pomagala :thumbup:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la s@ki » 29 lis 2012, 13:00

davorin je napisao/la:Silikon se skida bez problema tako da se uzme "Frost Spray"(ili neki drugi koji spušta temperaturu na ~-35°C) kojim se "pospreja" mjesto spoja, nakon čega silikon postane krut i puca te ga je lako ukloniti.

a staklo ? :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la davorin » 29 lis 2012, 13:07

s@ki je napisao/la:
davorin je napisao/la:Silikon se skida bez problema tako da se uzme "Frost Spray"(ili neki drugi koji spušta temperaturu na ~-35°C) kojim se "pospreja" mjesto spoja, nakon čega silikon postane krut i puca te ga je lako ukloniti.

a staklo ? :D

Skidao sam silikon i sa stakla tako da bi uz rub silikona na staklo zalijepio papirnatu ljepljivu traku ("krep"-traka, koristi se kod zaštite površina pri bojanju), koja se poslije lako skine, a spriječava direktan kontakt tekućine (plina) za smrzavanje sa staklom. Sprejevi za smrzavanje imaju produžnu cjevčicu (krutu, ne kao ona na WD-40!) kojom se vrlo precizno može usmjeriti mlaz.
davorin

PostPostao/la zika » 01 stu 2012, 13:01

Jeste li svi dobro posle Ladislava?
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la Schultz » 01 stu 2012, 13:04

Ma Ladislav je livada... Samo što kiše ima ko u priči i malo se more preljeva ali za nas je to kao rosa na travci...
Malvazijski tigar
Schultz

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.