Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la s@ki » 27 pro 2012, 23:57

nema drva u tanku, samo kamenje a ono malo teze pluta :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la pamook » 28 pro 2012, 00:10

hmmmmmmm, you sure?

:lol: :lol:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la zika » 28 pro 2012, 12:21

Ja bih ovo voleo raditi, al' mi je daleko...
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/ne-o ... nas-295193
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la Khadgar2007 » 28 pro 2012, 12:26

ja ne mrdam ako more nije 25°C+,nisam zimogrozan kada je u pitanju zrak ali voda sa njom nema šale. :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zbotic » 28 pro 2012, 14:36

Ovo s kupanjem na Bačvicama je već postala sprdnja jer ako neki redikul poželi da ga uslikaju za novine ili televiziju pravac na Bačvice. Dakle nije nikakav problem šetati po pijesku sa nogama u vodi do gležnja i za televiziju se dva puta baciti u plićak. Za razliku od toga ja ih pozivam da otplivaju npr. od Bačvica do Duilova što je cca 3 km pa tko preživi neka mi se javi da mu slijedeći put pravim društvo.
Vožnja biciklom na 5°C je u svakom slučaju ekstremniji sport od praćkanja na Bačvicama, a to radi skoro svaka bakica u npr. Slavonskom brodu.
zbotic

PostPostao/la ziki » 28 pro 2012, 14:40

Istina i to uistinu stare bake, Snijeg i led ne predstavlja problem pa ti vozi pokraj njih...
ziki

PostPostao/la zika » 28 pro 2012, 14:47

zbotic je napisao/la:Ovo s kupanjem na Bačvicama je već postala sprdnja jer ako neki redikul poželi da ga uslikaju za novine ili televiziju pravac na Bačvice. Dakle nije nikakav problem šetati po pijesku sa nogama u vodi do gležnja i za televiziju se dva puta baciti u plićak. Za razliku od toga ja ih pozivam da otplivaju npr. od Bačvica do Duilova što je cca 3 km pa tko preživi neka mi se javi da mu slijedeći put pravim društvo.
Vožnja biciklom na 5°C je u svakom slučaju ekstremniji sport od praćkanja na Bačvicama, a to radi skoro svaka bakica u npr. Slavonskom brodu.
Ma prihvatam ja sve to, al' ja bih pristao i samo da sam pored mora... ;) Pa bilo i jako 'ladno. Uš'o ne uš'o, nije važno... Možete mi praviti društvo (ako bude sreće i zdravlja) za 1.maj... Ne baš 3km ali biće toga...
Nisam ni vid'o da ima „poznatih“ mene je okinulo samo sećanje na užitak mora... Šta da radim, nepopravljiv...
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la ninja » 28 pro 2012, 15:03

Ja sam na moru ali nije bas neki uzitak ;-) ... ima razlike izmedju mora i mora :-)
ninja

PostPostao/la zika » 28 pro 2012, 17:10

ninja je napisao/la:Ja sam na moru ali nije bas neki uzitak ;-) ... ima razlike izmedju mora i mora :-)
Pa ja i nisam stavio sliku sa „Vašeg“ mora...
Na Vašem bi mi bilo gore nego ovde na kopnu... Njega bih mogao gledati svaki dan a plivati 15-ak minuta godišnje... Mada, navikao bih se...
zika

PostPostao/la Roko » 28 pro 2012, 19:43

zika je napisao/la:
ninja je napisao/la:Ja sam na moru ali nije bas neki uzitak ;-) ... ima razlike izmedju mora i mora :-)
Pa ja i nisam stavio sliku sa „Vašeg“ mora...
Na Vašem bi mi bilo gore nego ovde na kopnu... Njega bih mogao gledati svaki dan a plivati 15-ak minuta godišnje... Mada, navikao bih se...

:lol:

Jedan moj poznanik živi u Norveškoj skoro 30 godina, na moru u nekom malom gradiću. Pitam ga, kakvo je more gore, jesi se okupao kad ljeti. On veli da se još u tih 30-tak godina niti jednom nije usudio okupat se u norveškom moru. Veli, jednom je doduše, pokušao, bilo "vruće" ljeto, zrak 25 C, more 12 C, on vidio male Norvežane di se brćkaju, odvažio se i hrabro zakoračio, ali kad je palac dotaknuo hladno more hrabrost nestade netragom :lol: :lol:
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.