Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la davorin » 06 sij 2013, 18:03

zbotic je napisao/la:
davorin je napisao/la:
zbotic je napisao/la:Ubacio sam na Facebook album sa nekim mojim samogradnjama pa ako nekoga zanima: :D

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 2ba6259568

Znači da dobili uvid u vaše samogradnje, moramo postati svojevoljni suradnici CIA-e, NSA-e i staviti svoje osobne podatke na uvid i računala njima na raspolaganje, pridruživanjem FACEBOOK mreži?

Davorine, s obzirom koliko sam mlad i još više se osjećam mladim slobodno me oslovljavaj sa TI. :D

Link je otvoren, ne treba registracija na Facebook.

Registracija na Facebook je jednaka registraciji na bilo koji forum. Možeš otvoriti lažni e-mail i prijaviti se kao "Mujo i tri praščića" nema problema za to i ne trebaju nikakvi osobni podaci. Budala koja želi na Facebooku iznositi svoje intimne stvari je samo budala i ništa više. Ja sam se prijavio jer imam za to ozbiljan interes, a radi se o čisto praktičnim životnim stvarima vezano uz posao i poznanstva. ;)

Stvari nisu tako jednostavne! Prijava na FACEBUK (i slične...) povlači sa sobom praćenje prometa s tog računala (IP-adresa, MAC adrese komponenti, itd. su jedinstveni i jednoznačni!) po kriteriju statističke upotreba tkzv. "ključnih riječi", ili spominjanja interesantnih imena pri komunikaciji sa drugima. Automatski se prati i pošta (sadržaj, adrese itd.), ukoliko već nije kontrolirana po nekoj drugoj osnovi.
davorin

PostPostao/la zbotic » 06 sij 2013, 18:16

Ja mogu svaki put promjeniti IP adresu ako isključim router. Uglavnom to mogu svi koji imaju ADSL ili sličan pristup. Samo jedan detalj....

Zar misliš da te se ne može pratiti, ako hoće, preko mobitela.
Pitanje je samo tko bi se svim tim pizdarijama bavio. BTW tražim policajku da me prati. Šifra: vucibatina. :lol:
.
.
.
.
.
.
.

PS. kvaka je u tome što hoću da me se prati ;) ;) ;)
zbotic

PostPostao/la davorin » 06 sij 2013, 18:26

zbotic je napisao/la:Ja mogu svaki put promjeniti IP adresu ako isključim router. Uglavnom to mogu svi koji imaju ADSL ili sličan pristup. Samo jedan detalj....

Zar misliš da te se ne može pratiti, ako hoće, preko mobitela.
Pitanje je samo tko bi se svim tim pizdarijama bavio. BTW tražim policajku da me prati. Šifra: vucibatina. :lol:
.
.
.
.
.
.
.

Da, može se svaki puta mijenjati IP adresa, ali ne i MAC adresa routera!
Moguće da neke od nas prate preko mobitela, ali prijavljene na FACEBOOK sigurno prate! :)
davorin

PostPostao/la Mate » 06 sij 2013, 18:33

zbotic je napisao/la:....

Misliš na "follow", Za to ti je twikter :lol:

Face ti više dođe za "lajkanje". :lol:

Svejedno, ja sam od Davorinove. Što dalje od toga.
Mate

PostPostao/la Khadgar2007 » 06 sij 2013, 18:47

Mene boli kifla da li me prate,ionako sam stalno kod kuće... :evil:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la ninja » 06 sij 2013, 18:56

davorin, kako mislis da prate postu i adrese? Ono sto se pise na FB je vjerovatno ali ostalo sa kompa je fantazija.
ninja

PostPostao/la audio kutak » 06 sij 2013, 19:03

ninja je napisao/la:davorin, kako mislis da prate postu i adrese? Ono sto se pise na FB je vjerovatno ali ostalo sa kompa je fantazija.

"veliki brat" sve prati ;)

jedina zaštita kolika-tolika je spajati se preko anonimnih servisa ili sa thor browserom, tu se potpuno mijenjaju ip adrese i nemoguće im je ući u trag
(recimo nemoguće)

uostalom, najbolja zaštita je uopće ne biti na internetu!! 100% :mrgreen:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Edison » 06 sij 2013, 19:09

Ma prati se ama bas sve, i mailovi, i SMS-ovi, i gdje si bio, i sto si pisao, i sto si jeo... ma sve. Jedino je problem citati toliku kolicinu podataka. Pa ih vjerojatno i ne citaju... dok im ne zatreba. A kad zatreba, sve je tu...

Jedna kolegica s posala dosadjivala SMS-ovima popularnoj "estradnoj zvijezdi", ono oko 80 SMS-ova dnevno, u prosjeku. Zvjezdan trpio, ali na kraju popi... i prijavio. Izvadili i ispisali joj sve poruke u zadnje dvije godine. Bila je to debela knjizurina, vele oni koji su vidjeli. I to je bilo prije 3-4 godine... kad jos kao nisu snimali... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la audio kutak » 06 sij 2013, 19:28

zato i rekoh najbolja zaštita je uopće ne biti na internetu!! 100% :mrgreen:

a i paziti što se sms-a , mms-a, lajka, tvita, šapče.... :lol:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la zbotic » 06 sij 2013, 19:37

zbotic

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic