Tenisice spremne, ja spreman. Od danas počinjem s trčanjem. Treba skinuti 5kg, malo opet u formu doći.
pamook je napisao/la:ja sam se navukao na rostiljanje na mramornoj ploci... pa cu opet bit twiggy za jedno 30 god
Roko je napisao/la:........Jako bitna stvar je, a to ćeš vidjeti nakon nekog vremena, visina samog roštilja (gradela), posebice ako trebaš malo više (zahtjevnijeg) meseka ispeći. Puno je lakše gradelati ako se pri tom ne moraš saginjati (kriviti kralježnicu)
tom_hifi je napisao/la:
Tenisice spremne, ja spreman. Od danas počinjem s trčanjem. Treba skinuti 5kg, malo opet u formu doći.
tom_hifi je napisao/la:
Roko je napisao/la:Riba, školjke i rakovi, lignje, sipe itd... (kako to moji frendovi kontinentalci vole reći, "morske perverzije") su posebno osjetljive u tom području i vrlo često, po mom iskustvu gotovo u pravilu, će ih neiskusan i manje iskusan "majstor" termički pretjerano obraditi (prepeći), pod najčešćom izlikom da on (i ostali koji sjede za stolom i čekaju) baš upravo tako i vole reš. I ne samo kod ribice, vidio sam puno prepečenih i napr ćevapa i ražnjića, suhih prepečenih kotleta, vratine itd...ćevapi recimo, (koje kao svi znaju ispeći), se u pravilu peku na srednje jakoj do jakoj "vatri" i imaju jedan (kratak) period kad ih trebaš brzo skinuti sa roštilja (gradela) ako si samo malo zakasnio izgube onu elastičnost i sočnost i postaju nekako stupasti, suhi...još malo pa "drveni" i više nije to to
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.