Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la Dean » 14 svi 2012, 21:55

Zika ne luduj, potrošio sam malo bogatstvo za te chincheve! Oko 20 kuna po kompletnom kablu!! Mora da stoji uspravno! :lol:
Dean

PostPostao/la zbotic » 14 svi 2012, 22:06

Tema probila 10000 pregleda. Juhuuuu, oftopičari :lol:
zbotic

PostPostao/la zika » 15 svi 2012, 11:25

zbotic je napisao/la:Tema probila 10000 pregleda. Juhuuuu, oftopičari :lol:

Sa indignacijom odbijam da sam išta ovde off-topic-hario... Naslov thread-a je sasvim u skladu sa onim što smo pisali... ;)
Dean je napisao/la:Zika ne luduj... :lol:
To ne mogu obećati... Dapače... :lol:
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la pamook » 15 svi 2012, 21:54

...malo se lemilo danas... sastavio kit za IN-13 VU metre, cekam da postar donese cijevi... iz mother Russia :P
Privitak/ci
IMG_9207.JPG
IMG_9207.JPG (84.67 KiB) Pogledano 6005 put/a.
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Dean » 15 svi 2012, 22:44

Krivo! Na montažnoj shemi su žuti otpori, a ti si stavio plave..
Dean

PostPostao/la tom_hifi » 15 svi 2012, 22:48

Dean je napisao/la:Krivo! Na montažnoj shemi su žuti otpori, a ti si stavio plave..

I krivo ih je okrenul :geek:
tom_hifi

PostPostao/la pamook » 16 svi 2012, 09:36

lako vama ludog zayebavat :lol:

lako za boju, al sto ovi od 220k imaju tolerancijuuuuuuuu ajme :lol:

a i pot od 1k je negdje zdimio, nigdje ga na vidiku ;)

sad samo da cijevi stignu a da ih na carini ne pokusaju upalit kao one jednokratne "chemical light" stapice :alright:
Zadnja izmjena: pamook; 16 svi 2012, 10:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
pamook

PostPostao/la s@ki » 16 svi 2012, 10:13

đe ode.. pa bil je tam ? :O
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la Dean » 16 svi 2012, 22:46

Pogleč u akvariju! :lol:
Dean

PostPostao/la pamook » 17 svi 2012, 10:23

gledao, jedna riba mi se cini sumnjiva :lol: ;)

jutros bio po marendu u lokalni Kaufland, i popeezdio... ne znam jel nekom jos bude doslovno FIZIČKI muka od onog sto mu dolazi kroz uho, ali meni je danas totalno prekipilo...

"......

Dobar dan.

Previse sam iznerviran da bih počeo prigovor sa „poštovani“ pa preskočimo taj dio.

Naime, Kaufland Vinkovci mi je svakodnevna jutarnja destinacija za „špeceraj“ unatoč tomu što su mi i „Lidl“ i „Konzum“ lokacijski puno bliži, ali zbog „ukupnog dojma“ zadovoljnog kupca sam išao do sada u „Kaufland“.

Jedna stvar mi nikako nije jasna – kako može jedan tjedan biti pozadinska glazba nešto nenametljivo i doslovno za „popunjavanje praznog prostora“ , a s druge strane (moguće vezano uz dotičnog poslovođu ili već koga imate odgovornog) skoro ritmično se događa da je svaka lucidna misao i odabir sa polica onemogućen revanjem sa zvučnika debilnih tekstova Rozge, Maje Šuput i inih divota domaće low level produkcije?

Prije par dana sam bio poslovno do Zagreba i u dva navrata zatekao se u Vašoj poslovnici u Sesvetama, i oba puta NIJE svirao niti ona divota od narodnog radija (namjerno malim slovom) niti iole nešto slično tome. Zašto onda u poslovnici u Vinkovcima moramo biti izloženi dotičnom trovanju mozga?

Razgovaravši sa kolegicom u ZG upravo o ovome rekla mi je da se u Kaufland tek od nedavno navikla ići upravo jer je pozadinska „glazba“ da ju tako nazovemo, bila faktor odbijanja. Potpuno ju razumijem.

Ja idem nekoliko tjedana na hlađenje od kupovine u Kaufland-u Vinkovci jer mi je danas doslovno prekipjelo. Nadam se da će Vam Šuput revati i u snu i na javi.

Ili promijenite poslovođu na toj lokaciji, jer mu je izbor valjda u skladu sa ostalim „NTL“ članicama te divne grupe kojima je vrh vrhova narodni radio, a sukladna zamjena radio Vukovar.

Budući da Konzum otpada jer ni kod njih nitko nije cijepljen od toga da mu mora Tompson ili Rozga pjevati na uvce dok je na poslu, pa nek ostali krepaju ili ne ulaze, ostaje mi Lidl u kojem ili nema pozadinske glazbe, ili ako i postoji – ja je nisam uočio – što je VRLO pozitivno (jer ne grebe po mozgu).

Lijep pozdrav iz Vinkovaca,

Dario Pamuković
Vinkovci, Utopija gluhih

......
"
pamook

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.