Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la s@ki » 17 svi 2012, 10:35

hahahahahahha... CARE :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la pamook » 17 svi 2012, 10:41

customer CARE :lol:

ovo sam pisao na mail kad sam dosao kuci/na posao... da sam pisao tamo za pultom ne bi bio ni upola toliko uljudan :twisted: ... ne znam, jednostavno to ne mogu izblokirat u mozgu, techno i ostale nc-nc-nc-nc mogu, smeta pa predje u blokadu, al ove narodnjacke nikako, samo burgijaju u mozak sve jace :cry:

bas me zanima (genericki) odgovor koji cu dobiti :lol: :lol:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la s@ki » 17 svi 2012, 10:42

sad kad te krenu zvat svaki dan sa raznih lokacija i ispričavat se..... :D

ja sam u mercatoneu digao strku jednom pa su me valjda 5 put zvali i kao "sorry"
:D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la pamook » 17 svi 2012, 10:51

zbilja?
ovo mi je prvi put da sam pukao (kriza srednjih godina, jebga) pa krenuo u protuofenzivu, tako da ne znam ... vise sam mislio da im je to ono, "samo ti puvaj, ja spavam ko top" ..

Al vise mi dopeezdilo, di god udjem... idem po brtvu za sifon lavaboa u kupatilu (u lokalni pandan Pevecu, tzv. Vinkoprom) - reve narodni, protrcim medju policama, uzmem brtve (pogresne naravno) i bjez van.. na blagajni 20 ljudi pa ti misli :shock: .... odem po tijesto za pizzu (polugotovo, ne smrznuto) koje ima samo u lokalnom partneru NTL-a, reve mojdidaijaaaaaaaaajebogajaaaaaaaa, odem u Konzum samo po cugu (naisli gosti) reve ona drezga ili koja je vec da kupusgazimdobropazimmotam zlicu ko Uri Gellerrrrrr... naravno, i na semaforu iz golfa trojke (ili vec prikladnog bemveta) udara neki narodnjak... sreca klime u autu pa se zatvorim skroz :lol: :lol:

koma, napadaju sa svih strana :|
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la zika » 17 svi 2012, 10:53

pamook je napisao/la:ne znam jel nekom jos bude doslovno FIZIČKI muka od onog sto mu dolazi kroz uho
Da... Spisak radnji gde (kako tako) uspevam kupovati se ubrzano smanjuje... No, vežbam se u trpljenju...
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la tom_hifi » 17 svi 2012, 11:00

Meni još gore od toga kad uđem u restoran, piceriju i onda mi tamo takva glazba. Pa mislim, daj ti jedi uz Rozgu, Thomsona itd ... katastrofa!!
tom_hifi

PostPostao/la grunf » 17 svi 2012, 16:33

tom_hifi je napisao/la:Meni još gore od toga kad uđem u restoran, piceriju i onda mi tamo takva glazba. Pa mislim, daj ti jedi uz Rozgu, Thomsona itd ... katastrofa!!

zato ne ideš u takav restoran :lol:

pamook je u pravu šta se tiče glazbe na javnim mjestima,ovo danas je katastrofalno,šta je najgore i ugostiteljski objekti slijede taj trend,aj jasno mi je da tupson zavija u nekoj krčmi u dalmatinskoj zagori ,ali u trgovačkom centru je ipak malo previše
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la Dean » 17 svi 2012, 19:16

E bala vas muska, sad ste se navukli na Jonnija Casha? Ha? Sad ni Rozga nije dobra? :lol: :lol:

BtW; Tko mi je otuđmanio CeDe?
Dean

PostPostao/la Edison » 17 svi 2012, 21:14

grunf je napisao/la:aj jasno mi je da tupson zavija u nekoj krčmi u dalmatinskoj zagori ,ali u trgovačkom centru je ipak malo previše

A Visnja Pevec, koja se ukazivala u onom svom spotu 3x u svakih 20 minuta u Pevecu... Jadni kupci, a jos jadniji zaposlenici koji su to morali stalno gledati/slusati...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la harkonen » 17 svi 2012, 21:17

Aaaa, sad nećeš pobjeć! Evo ti ga na:

:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.