Kod Elvisa u labu...

Re: Kod Elvisa u labu...

PostPostao/la elvis » 18 pro 2014, 21:20

Vidim ja da ste se vi sve već dogovorili. :) Ja ću se moći pridružiti u popodnevnim satima (poslije 14h), javite samo gdje ćete biti, pretpostavljam kod Roka ili nekoj obližnjoj birtiji. U radionicu naravno možemo svratiti, no kako esl-i jedva da rade nema smisla donositi opremu, a drugih zvučnika dole nema. Kako dole zbilja nema mjesta za više od 3 čovjeka, ja najiskrenije molim sve Zadrane za razumijevanje, zbilja nema smisla da se na silu guramo.
elvis

PostPostao/la Roko » 18 pro 2014, 23:03

...ma nemaš frke, mi domaći pričekamo u kafiću dok Mate i Zoki obave hulahop-test :) ...jedino će mi Nino biti nervozan, on mrzi kafiće :lol:

...btw, kako stojiš sa vremenom sutra navečer?
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la elvis » 18 pro 2014, 23:47

Roko je napisao/la:...ma nemaš frke, mi domaći pričekamo u kafiću dok Mate i Zoki obave hulahop-test :) ...jedino će mi Nino biti nervozan, on mrzi kafiće :lol:

...btw, kako stojiš sa vremenom sutra navečer?

Nedjelja poslije 18h zicer. Sve drugo pod upitnikom. Podsjeti me da ti nađem onu jednu GEC KT66, ali malčice istrošenu, al veliš da voliš taj "prljvi" zvuk :), a i hrpu tvojih EM lampi je kod mene. Doduše to su one šarene, vjerujem da ti nisu napete :). Nego jesi se ti pomakao što sa tube testerom ili je još sve na onom spindlu? Sve se meni čini da bi to tako moglo ostati trajno :).
elvis

PostPostao/la Mate » 19 pro 2014, 01:01

Meni je najvažnije da se vidim s ekipom face-to-face budući do sada nisam imao prilike tj mogućnosti kad je bilo prilike.
I da se odmah opravdam da ne mogu dugo ostati, budući je moj posjet zaista kratak, moram ostaviti vremena za izljubiti punicu i zaigrati briškulu s puncem i da me susjedi vide, jer su već počele glasine kako me nema već nekoliko godina.
I da, nosim 'jačalo, dvi kitare i kontrabas.
Mate

PostPostao/la Roko » 19 pro 2014, 01:38

elvis je napisao/la:
Podsjeti me da ti nađem onu jednu GEC KT66, ali malčice istrošenu, al veliš da voliš taj "prljvi" zvuk :), a i hrpu tvojih EM lampi je kod mene. Doduše to su one šarene, vjerujem da ti nisu napete :). Nego jesi se ti pomakao što sa tube testerom ili je još sve na onom spindlu? Sve se meni čini da bi to tako moglo ostati trajno :).

GEC-ovki se veselim :music1: Istrošenost me ne smeta, dapače, otkad premjeravam lampadinice i iscrtavam grafiće, prestao me pucati onaj "audiofilski" film o samo NOS, isključivo NOS i >100% je dobro a sve ostalo nevalja... :) ...ali o tom ću uskoro više u tome namjenjenoj temi ;)
Sve je još na spindlu, ali imam već neke idejice o škatuli...ali i o tome više uskoro :D
Roko

PostPostao/la Roko » 19 pro 2014, 01:44

Mate je napisao/la:Meni je najvažnije da se vidim s ekipom face-to-face

taaako je... :thumbup:

Mate je napisao/la: moram ostaviti vremena za izljubiti punicu i zaigrati briškulu s puncem i da me susjedi vide, jer su već počele glasine kako me nema već nekoliko godina.

ee...taako triba :hail:

Mate je napisao/la:I da, nosim 'jačalo, dvi kitare i kontrabas.

:lol: :lol:

...ajde leći...sutra ti je vozit cili dan :D
Roko

PostPostao/la zbotic » 19 pro 2014, 16:06

Vidimo se sutra. Javim se kad krenem.
zbotic

PostPostao/la elvis » 20 pro 2014, 00:16

Super, vidimo se. Nadam se da će nas organizator Roko iznenaditi nekakvim planom i programom :) .. Alo Roko di si, "ućutao" si se nešto ?

Edit: Jel Mate stigao u ZD?
elvis

PostPostao/la zbotic » 20 pro 2014, 23:50

Mala, ali prava ekipa. Odličan dan u dobrom društvu i veselom raspoloženju. Hvala domaćinima na velikom gostoprimstvu, ovo bi trebali češće organizirati. :D :hail:

lab1.jpg
lab1.jpg (106.17 KiB) Pogledano 9166 put/a.

lab2.jpg
lab2.jpg (116.77 KiB) Pogledano 9166 put/a.

lab3.jpg
lab3.jpg (101.2 KiB) Pogledano 9166 put/a.
zbotic

PostPostao/la zbotic » 21 pro 2014, 00:06

Da mi je netko prije godinu dana rekao da ću slušati DIY elektrostate i to u Lijepoj našoj rekao bih mu malo morgen. A onda se pojavio Elvis, došao je tiho i ušao u legendu :shock: :lol:
zbotic

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.