nažalost ja sam tek odnedavno shvatio da kad nešto sam složiš da bi to tribalo i provjeriti instrumentima, a ne samo uhom, isto tako sam svjedok da dobre karakteristke nisu jamac dobrog zvuka isto kao ni da treba uređaj štelati po vlastitom uhu,njegov utjecaj na zvuk mora biti minimalan jer u protivnom ne prenosi objektivnu audio informaciju
npr: na TF-u je moj DAC svirao pretamno s nekim pojačalima i onda mi je proradia crv sumnje u gornji dio frek. spektra i prijatelj mi je nasnimio na cd nešto raznoraznih audio frekvencija od 33Hz do 22kHz,i jednostavno sam vrtio cd i na oosciloskopu bilježio napone za pojedine frek. ,pad je nastupio tek nakon 20kHz što je i normalno za CD,ispod 20kHz mogu reći da je frekventna karakteristika ravna crta ,nakon ovog umirio sam svoju savjest jer znam da je moja komponenta normalno odradila i da krivca treba pronaći drugdje,normalno ovo je čisto amatersko mjerenje,po paroli snađi se druže,ali može poslužiti kao dobar primjer
slažem se s edisonom i tubeman da smo trebali i nešto primiririti na TF-u,ali nažalost uvik malo vrimena kad ga triba najviše