Pa dobro, Deane! 4h i 37min.......
Ti si gori od mene po tome.
Lijepo samo spavaj, Uskok nikad ne dolazi prije 7h.
harkonen je napisao/la:Ma ne, admin je prije par dana smanjio mail prostor svim forumašima, pa tko mu danas čestita
rođendan, njemu vraća (pa i povećava,koliko sam čuo) inbox, a "zaboravnima" ga dodatno smanjuje...
ilimzn je napisao/la:Jel se to samo meni cini ili ima neki problem s slanjem PM-ova? Vise me ljudi pitalo svasta i napisao sam im podulje odgovore na PM no danima nitko nista nije poslao iako sanducic nije pun...
sonny je napisao/la:harkonen je napisao/la:
...Još nešto. Ovako kad sa strane pogledam, Tubemanov jedan nedavni post je sadržavao vrlo dobru napomenu da će Google svašta pokazati pa tako i gomilu pogrešnih shema ili PCB-a iz nekih faza razvoja sa ovog foruma, a i Ilimzn je to spomenuo u drugom obliku u nekom drugom postu. Zaista bi bilo dobro da se takve ne ostavljaju na forumu, nego da ih sam član foruma obriše ili zamjeni novima, čim dobije prijedlog, prigovor ili i sam shvati pogrešku...
Držim da se ovo jednim ( većim ili manjim dijelom ) ticalo i mene...
Iako smatram da je za "razvoj" novog ili postojećeg projekta bolje kada se tema razvija svojim tijekom i da se naknadno ne ispravljaju postovi..
Pa makar sheme ili bilo što drugo bilo totalno neispravno, uvijek postoji zadnja stranica ( ili predzadnja ili neka prije nje) gdje je valjda priložena zadnja verzija... Tko to ne može pronaći onda nije dovoljno zainteresiran... Druga stvar je ukoliko u toj temi postoji 500 stranica, onda se slažem s editiranjem od strane samih članova...
Za nekoga tko dolazi preko gugla sa drugih ( stranjskih ) govornih područja, baš me briga... Kao da oni editiraju za nas svoje postove... A ne kužimo jedne napisane riječi....
No da ne palamudim samo, eto, učinio sam kako je traženo
http://www.diyaudio.com.hr/viewtopic.ph ... t=68#p4270
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.