Neophodna audio pomagala...

Stalci, kabeli, podloge...

Re: Neophodna audio pomagala...

PostPostao/la sstrsat » 11 vel 2012, 10:54

Master of Disaster je napisao/la:Sa bačvama čete porušit i stojne valove, i ode onda cijela filozofija o akustici slušaone u km, e tamo da. :D I onda ćete na većeri morat raspravljat o Larinom izboru: ss ili cijevi. Osim ako se ne pojavi Chuck Norris. U tom slučaju svi prelazite na ipod. :lol:

A mozda bacve dovedu da porusimo ne samo stojne valove nego i sve dosadasnje teorije o akustici prostora :lol: To bi uslo u povist ka ultimativni Bacva tweak :lol: :lol:

A Chuck Noris bi se mogal slikat da se pojavi na TF-u i pocne kritizirat. S obzirom na broj stokilaskih TF-ovaca, brzo bi dobil po tamburi i ekspresno odletil vanka. A ako bi se bunil na kvalitetu tako dobivenog tras pras zvuka, dalnje usviravanje bi mu omogucil Tamburaski zbor Narodne Milicije, pardon Hr policije :lol: :lol:

A kad smo vec kod pandurije, evo i malo pandurskog smisla za humor (stvarni dogadjaj). Kad je pred puno godina grupa Aerodrom imala koncert u jednom malom prostoru u Rijeci, za vrime tonske probe je jedan pandur (inace jedna od rijeckih legendi, da mu sad ne navodim ime) prisal bubnjaru, pruzil mu ruku i rekal 'Zdravo kolega". Kad je zbunjeni i malo uplaseni bubnjar skupil hrabrosti da pita "Kako smo mi to kolege", pandur mu je odgovoril "Jesmo, jesmo, i ti i ja udaramo po kozama" :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Schultz » 11 vel 2012, 12:36

Mile Glava... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hail:
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la sstrsat » 11 vel 2012, 12:55

Schultz je napisao/la:Mile Glava... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hail:

Falil si
Prvo "Glava" nije Mile Glava nego Ive Glava (iz nekadasnje 4. stanice). Ca je taj moga popit :lol: , ka rus
Drugo, nije on bil taj
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la tom_hifi » 11 vel 2012, 13:25

sstrsat je napisao/la:Ca je taj moga popit :lol: , ka rus

Tome onda ni bacva tweak nije dosta :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la Mate » 11 vel 2012, 14:14

A je li ono isto bilo u Rijeci u doba mraka, na koncertu, ne znam više koje grupe, kad je bilo izrečeno u razglas: "Crko marshall".
Pa je pandurija uredovala, valjda da popravi Marshalla.
Mate

PostPostao/la Edison » 11 vel 2012, 14:20

"Raja, crk'o nam Marshall" je bilo na koncertu Zabranjenog pusenja, ali mislim da nije bilo u Rijeci.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la harkonen » 11 vel 2012, 15:05

Edison je napisao/la:"Raja, crk'o nam Marshall" je bilo na koncertu Zabranjenog pusenja, ali mislim da nije bilo u Rijeci.

I nije bio Marshall nego Vox....
Ah, te urbane legende.
Ako je tako i sa ostalim legendama, onda po čemu je povijest majka mudrosti? :lol:
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 11 vel 2012, 15:59

Mate je napisao/la:A je li ono isto bilo u Rijeci u doba mraka, na koncertu, ne znam više koje grupe, kad je bilo izrečeno u razglas: "Crko marshall".
Pa je pandurija uredovala, valjda da popravi Marshalla.

Upravo u Rijeci, "Zabranjeno Pusenje". Bil san na tom koncertu (ubi audiofilstvo :lol: )
Ali pandurija nije uredovala (aj pogodi zasto) nego su nakon 3 dana komitetski crvendaci ka raspravljali o tome i kako je pisal Novi List to "najostrije osudili". Kasno Marko na Kosovo stize, Zabranjeni Pusionicari su vec bili parsto km daleko :lol: :lol:

Svejedno, triba im odat priznanje na hrabrosti. Rec tako nesto (javno) u to vrime nije bilo ni najmanje bezopasno. Ki god je okusil milicijski pendrek to dobro zna :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Mate » 11 vel 2012, 18:20

sstrsat je napisao/la:....
Upravo u Rijeci, "Zabranjeno Pusenje". Bil san na tom koncertu (ubi audiofilstvo :lol: )....

A je pojačalo stvarno bilo crklo?
Mate

PostPostao/la Edison » 11 vel 2012, 19:02

Evo sto kaze Davor Sučić aka Sejo Sexon:

"Dakle, 27.11.1984., na koncertu u Rijeci se dogodilo, da je pojačalo marke Marshall riknulo...
To je gaf s tonske probe, kada je nama za vrijeme probe crklo pojačalo marke Vox. Neki bend iz Rijeke nama je posudio to Marshall pojačalo, koje se stavljalo na binu. Kad je Nele vidio to pojačalo marke Marshall, rekao je 'Crk'o Marshall. Mislim na pojačalo' jer nije znao donosi li se Marshall upravo ili odnosi. Svi smo se nasmijali, a njemu se to toliko svidjelo da je odlučio ponoviti na samom koncertu 'Raja, malo nam je koncert kasnio jer je crk'o Marshall.' Pa dramska pauza, nasmijala se cijela dvorana. 'Mislim na pojačalo.'

Tek 20 dana nakon toga u dnevnim novinama u Novom listu izašao članak koji je bio početak te hajke."
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PrethodnaSljedeća

Natrag na Pomagala

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.