Konektor za punjac od laptopa.

Re: Konektor za punjac od laptopa.

PostPostao/la Klokan » 19 kol 2012, 17:12

premjeren je konektor, laptop nije HP vec ACER a konektor je definitivno onaj koji sam naveo jer sam nakon sto sam izmjerio dimenzije sa pomicnom mjerkom upisao broj modela u google i nasao dimenzije.

I braticu se desila ista stvar pa bi trebao 2 komada, konektor je isti takav, a skoro i laptop.
@tom_hifi jesi provjerio u firmi?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la tom_hifi » 19 kol 2012, 21:37

Imam samo jedan komad trenutno, ali ne mogu ga uzeti. Imali smo sigurno 5 komada donedavno, ali su očito otišli. Da ih imam 5, jednog bi mogao uzeti :D
tom_hifi

PostPostao/la Klokan » 19 kol 2012, 23:39

Jel to konektor na kablu ili ima na njemu predvidjeno mjesto na njemu da se zalemi kabal? I gdje nabavite te konektore. To bi mi trebalo kroz maksimalno tjedan dana.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Klokan

PostPostao/la tom_hifi » 20 kol 2012, 07:36

Na njemu su predviđeni konektori. To nam, tu i tamo, ostane od univerzalnih ac adaptera od laptopa, pa to sve pospremamo jer uvijek treba. Inače, takav konektor kakav trebaš, postoji i redukcija s novije verzije ac adaptera na tu tvoju koju trebaš. Ali, koliko znam, ta se dobije samo s originalnim hp adapterom, ne ide odvojeno u prodaju.
tom_hifi

PostPostao/la Klokan » 20 kol 2012, 11:19

tom_hifi je napisao/la:Na njemu su predviđeni konektori. To nam, tu i tamo, ostane od univerzalnih ac adaptera od laptopa, pa to sve pospremamo jer uvijek treba. Inače, takav konektor kakav trebaš, postoji i redukcija s novije verzije ac adaptera na tu tvoju koju trebaš. Ali, koliko znam, ta se dobije samo s originalnim hp adapterom, ne ide odvojeno u prodaju.

Nije uopce rijec o HP laptopu vec o Acer-u serije Aspire
Klokan

PostPostao/la tom_hifi » 20 kol 2012, 12:37

Taj isti konektor paše na Acer, Asus, Compaq i HP :) HP već pišem automatski, ali to je isti konektor.
tom_hifi

Prethodna

Natrag na U potrazi sam za...

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.