U potrazi za 2 komada kondenzatora 2200uF 40V (Minimum)... Pozeljno da im nogice budu citave kako bi ih mogao uglaviti u PCB jer nisam razmisljao o rasteru kada sam radio plocicu
---------------------------------------------------------------------------------------------- Real Radios Glow in the Dark!
Ma ne trazim nista posebno, kada sam narucivao nekako mi je izmaklo i nisam ga narucio na kraju. Trebam obicni elco samo mi je bitno da bude sto manji.
Lokalnu trafiku nemam, a narucivati nemam trenutno sta osim toga pa mi je glupo uzeti samo to
---------------------------------------------------------------------------------------------- Real Radios Glow in the Dark!
Niti jedne u blizini, to i je problem...Ne zelim placati postarinu A siguran sam da netko u ladici ima koji komad...A moguce da i ja imam nesto sto njemu treba
Klokan je napisao/la:U potrazi za 2 komada kondenzatora 2200uF 40V (Minimum)... Pozeljno da im nogice budu citave kako bi ih mogao uglaviti u PCB jer nisam razmisljao o rasteru kada sam radio plocicu
imam ja svakakvih rabljenih... koliki mora biti raster? koliko promjer? kakve nogice, obične ili snap-in?
možda ti donesem na TF.... ak ne ideš onda ti pošaljem. platiš samo poštarinu...
I sad nekome treba biti jasno što si napisao.... Promjer 1,5 - 2 mm preko čega ? Promjer 1,5 - 2 mm veći od rastera ? Koji si ionako fulao, pa ćeš morati savijati nožice kondenzatora prema unutra...
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......