Khadgar2007 je napisao/la:Netko je spominjao neki hotelčić blizu Karlovca kod organiziranja Triode festiala 2011. Ja mislim da i cijene nisu bile nešto visoke jedino je bio problem oko smještajnog kapaciteta.
dorian je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:Netko je spominjao neki hotelčić blizu Karlovca kod organiziranja Triode festiala 2011. Ja mislim da i cijene nisu bile nešto visoke jedino je bio problem oko smještajnog kapaciteta.
Pozzz,,ma to sam samo ja bio,opcija je i dalje otvorena za središnju hrvatsku,smještajni kapacitet po meni nije bio problem ni za triode fest,bar se tako pokazalo da bi svi bili stali i za zadnji triode bez pol frke....
tubeman je napisao/la:Glavno da ćeš imati čime zaštiti glavu (našao sam kape ).
Dacho je napisao/la:Dakle,...jedna od opcija je Duga Resa, točnije hotel Duga Resa.
Imaju dobru veliku dvoranu koja je malo razvedenog tlocrta i u krajnjem slučaju može se pregrađivati u više manjih dvorana, nalazi se na katu hotela. To nam zadovoljava sve naše potrebe i po kvadraturi, izgledu i opremljenosti.
Sobe su dvokrevetne uglavnom i imali bi na raspolaganju 12 soba što mislim da je možda dovoljno. U slučaju da trebamo veće kapacitete postoji u blizini jiš takvih smještaja koje bi po potrebi organizirali a naravno sve za iste novce.
Dvorana nam je besplatna a cijena dvokrevetne sobe je 330kn s doručkom i večerom, dakle 165 po osobi. Ručak se plaća ekstra 45 kn.
Jednokrevetna soba je 205kn s doručkom i večerom.
Termin bi trebali ugovoriti min mjesec dana unaprijed a njima najviše odgovara 1,2 i 3 mjesec da rezerviramo jedan vikend.
Odredište je u biti jako dobro i zbog slavonije , dalmacije, istre pa i zagorja, nitko nije previše udaljen.
Eto to je jedna od opcija.
Imamo li koga iz Karlovca na forumu??
Dacho je napisao/la:Ta lokacija mi se svidja. Dorian posto sam skoro svaki tjedan u Karlovcu mogli bi na kafu pa da se malo dogovorimo oko detalja.
Dacho je napisao/la:Ta lokacija mi se svidja. Dorian posto sam skoro svaki tjedan u Karlovcu mogli bi na kafu pa da se malo dogovorimo oko detalja.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.