Zvuk je sve bolji i bolji!
Prva proba je na originalni MARSHALL-ov box sa 4 komada CELESTION-G12-65 iz 1979.-te godine (G12-65 su pojačani G12-M-GREENBACK, te su i tonski vrlo slični!) koji zvuči kao da je iz 1968.-me godine!
Na ulazu i okretaču faze sam stavio ECC83-TUNGSRAM iz 1970.-te(NOS!), srednja ECC83 je EI-Niš iz 1968.-me(NOS), ispravljačica je GZ34-PHILIPS-MINIWATT iz 1960.-te (korištena, ali na mjerenjima je bila 102/102%!), a jedino u izlaznom stupnju su KT66 nove proizvodnje (SED, BLACK BASE, na mjerenju 88mA i 90mA ili 122% i 125% !) koje su konstrukcijski identične sa originalnim GEC elektronkama.
Svi dijelovi su novi (nekorišteni do sada, jer na slici se vidi i nekoliko dijelova proizvedenih '60-ih i '70-ih godina!), pa će trebati neko vrijeme da sve "preboli dječje bolesti".
Volio bih da zvuk ostane ovakav kakav je trenutno, jer ne mogu ga niti zamisliti boljeg!(možda sam samo tako trenutno raspoložen!
)
Transformatore i prigušnicu sam namotao sam, a izlazni trafo je namotan na jezgri i kalupu izgorenog transformatora iz HIWATT-a 50W (PARTRIDGE-TG6556), za mrežni trafo sam iskoristio jezgru od mrežnog trafa jednog PHILIPS-ovog mjernog uređaja, a prigušnica je namotana na jezgri i kalupu prigušnice iz mrežnog stabilizatora ISKRA (iz '70.-ih!).
Šasiju je napravio
qarazrockst sa rupama (laser) i savijanjem, a prednju ploču i zadnju (naljepnicu) sam kupio od MODULUS-a.