sorry, kao novi zaboravio sam najosnovnije stvari. Vrbovec. ako nisi čuo gdje je to sjeti se samo
reklame za mortadelu.šala mala.pozdrav.
šokre je napisao/la:sorry, kao novi zaboravio sam najosnovnije stvari. Vrbovec. ako nisi čuo gdje je to sjeti se samo
reklame za mortadelu.šala mala.pozdrav.
Kale021 je napisao/la: Sada su kod mene trenutno 2 (dva!!) AUX1... jedan je moj
Dean je napisao/la:Kale021 je napisao/la: Sada su kod mene trenutno 2 (dva!!) AUX1... jedan je moj
Znači imaš "stereo" ?
s@ki je napisao/la:realno gledano, za uređaj tog godišta u najmanju ruku recap bi trebalo odraditi, barem elektrolite, pogotovo napajanje.
E sad, varijanta ti je uzeti service manual u ruke ili otvoriti uređaj i popisati njih. Kao što vidiš na slici koju je Kale stavio, broj je popriličan.
To će ti dati barem približnu osnovu onog što bi bilo preporučljivo zamijeniti i možeš izkalkulirati eventualne troškove kada odlučiš čim ćeš zamijeniti trenutne komponente. Naravno, pretpostavka je ovdje da pojačalo inaće uredno radi, da nema izgorenih izlaza itd.
Kao što ti je i Kale rekao, već sami napajački kondenzatori mogu doć finu svotu, ovisno što odabereš.
Naravno, isti mogu bit neki "čipoteka običnjaci" ali u tom slučaju bi ti definitivno preporučio još malo strpljenja pa da se skupe financije za nabavku nečeg kvalitetnog
s@ki je napisao/la:realno gledano, za uređaj tog godišta u najmanju ruku recap bi trebalo odraditi, barem elektrolite, pogotovo napajanje.
E sad, varijanta ti je uzeti service manual u ruke ili otvoriti uređaj i popisati njih. Kao što vidiš na slici koju je Kale stavio, broj je popriličan.
To će ti dati barem približnu osnovu onog što bi bilo preporučljivo zamijeniti i možeš izkalkulirati eventualne troškove kada odlučiš čim ćeš zamijeniti trenutne komponente. Naravno, pretpostavka je ovdje da pojačalo inaće uredno radi, da nema izgorenih izlaza itd.
.....
Natrag na Refresh starih uređaja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.