Nakon flaksanja u vinogradu, lagano sam popio kavicu, preslušao koji CD i primio se još malo posla. Očišćena i pločica napajanja, prednja maska te preklopnik i kotačić za tjuniranje stanica, jel. Također, zamijenio sam komplet ožićenje pošto zbilja imam previše žica doma, pa da se negdje i potroše.
Još fali svega par elektrolita i blokova i mogu ga sklopiti i upaliti
Nisam ga još sklopio dokraja, al sve je pospojeno, stanice prima besprijekorno i zvuk je odličan. Uglavnom, muting NE radi i ne znam zašto, to bih još morao provjeriti, a i lampice nisam još stavio. To ću kasnije.
pamook je napisao/la:Ti si zbilja radno proslavio.... cestitke za trud i pedanteriju
Imam još nešto posla s njim, no, većina toga je riješena. Jučer sam ga složio, danas samo još par žica dolemio. Uglavnom, isprobao sam žaruljice i neće svijetliti ... hm hm! Naponi su OK, al žaruljice ne svijetle ..... Ima tko kakvu ideju?
glupo, ali jesi li premjerio žarulje da li valjaju?
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."