harkonen je napisao/la:Da, vidio sam to između X rješenja, tako je nešto (ma koliko nakaradno bilo) i očekivano jer su svi kod
retubinga razmišljali što i kako napraviti, spašavali što se spasiti dade, te napravili neko slično rješenje.
Mislim da ovaj moj (ako se vlasnik složi, naravno) neće još dugo biti hybrid.
Sve čega se latim kod ovog je ampa naopako. Od napajanja pa nadalje..... 38 Joula za oba kanala je premalo,
potrebno je bar još toliko, da ne govorim o preslušavanju kanala. Bogme, čak i da ne pristane, ja ga na ovo
što su napravili ne vraćam.
Meni se to rjesenje s postoljem iza, i povezano zicama ne svidja. Radje bih stavio neke krace cijevi, a postolje na normalnu stranu...
Nije samo napajanje kod tog pojacala kriticno. Treba vidjeti i velicinu izlaznih trafoa, a pojacalo se reklamira kao 2x30W... eh...
Ja sam to pojacalo svojevremeno posudio od prijatelja. Namjera mi je bila izvaditi mrezni i izlazne trafoe, onaj ostatak sutnuti i napraviti nanovo normalno PP pojacalo s EL34. Kad sam otvorio pacijenta, imao sam sto i vidjeti. Prvo, cijevi se nisu mogle izvaditi na neki normalan nacin. Hladjenje je s ventilatorima. Izlazni trafoi su premaleni. Nije ga se isplatilo preradjivati ni u sto. Pocistio sam prasinu, ispuhao ventilatore, podesio radne tocke i sastavio ga. Malo slusao i vratio prijatelju. On je kasnije odlemio cijevi i zalemio nove EL34. Jos radi, ali ga prijatelj slabo slusa...