Problem - zvučnici

Re: Problem - zvučnici

PostPostao/la Edison » 10 srp 2012, 06:36

Gilhooley je napisao/la:Sve OK i svima hvala na prijedlozima, ali kutije su sigurno 30-ak kg teške, ako ne i više.

Da li će razne smjese poput Patafix-a biti u stanju nositi tu težinu ili će se spljoštiti odmah po postavljanju?

Gil

Pa kuglice se i trebaju spljostiti. Tezinu zvucnika nosi stalak.
Ako sve skupa ne srusis, "White Tack" ce to drzati bez problema...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pinco » 10 srp 2012, 07:45

Edison je napisao/la:'Blue Tack' se kod nas ne prodaje, koliko znam. No dobra zamjena je bijelo trajnoelasticno ljepilo, ima ga u papirnicama, ili trajnoelasticni kit slovenske proizvodnje naziva 'TKstrip' ili 'Tekastrip'. Otkine se malo te trake i naprave kuglice velicine zrna graska. 4-5 takvih se rasporedi na gornju plocu stalka i pritisne zvucnikom. Dobro drzi, a uvijek se moze odvojiti i skinuti s podloge bez ostecenja povrsine.

Tekastrip je odlićan, ja ga koristin za zvučnike, po naški bi rekli gumištuk za električare.....
Evo iman kutiju isprid sebe.
Proizvođać TKK Srpenica, SLO.
Piše uvoznik za HR, Borna trgovina Zagreb.
pinco

PostPostao/la black coffe » 10 srp 2012, 08:50

Ako poznaš kojeg profesionalca za montažu klima uređaja,oni uz kvalitetne uređaje dobivaju neki kao git koji se ne lijepi ,ima strukturu ko plastelin,ali se ne stvrdnjava i ostaje po strukturi isti i nakon par godina,a služi im za fino dihtanje ropica u zidu. dosta je tvrd i gumast pa mislim da bi bio ok za namjenu o kojoj govoriš.
black coffe

Prethodna

Natrag na Zvučnici

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.