Dogovoreno od sada na dalje tebi i ostalima se obračam jednako kao bi presijedniku SAD-a sa you

to je i meni oduvijek bila fora kod njih.
Za glasnoču i zvuk morate znati da ja več neko vrijeme si slušam jednu hornu čisto onako usput da kažem jer mi leži u radioni na stolu i več kad mi je tamo bacio sam zvučnik unutra i spoijio na najbliže radio.Nisam htio o tome ništa ozbiljno pisat jer i nisu to neka ozbiljnija slušanja jer slušam samo jednu hornu znači mono,zvučnik nije pričvrščen vijcima,za damping sam bacio u kuglu jednu vunenu kapu i par rukavica,izvor zvuka mi je obično radio...

itd. ali več ovako kako stvari stoje naslučujem da ču bit više nego zadovoljan krajnim rezultatom.Sve one osobine o kojima sam dosad samo čitao vezano za horne pokazale su se više nego točne a s vremenom kad se stvari poslože kako spada i usklade s ostalim elementima hi-fi lanca i slušaonice stvari če postati još i bolje.
Tokom prvih slušanja odmah sam osto iznenađen lijepim zvukom horne.Do tad sam se malo pribojavao da zvučnici neče bit dovoljno glasni i da će imat vidna izobličenja u nekim područima radi rezoniranja same horne srečom zasad nema ništa od toga.Zapravo ostao sam jako iznenađen kako se glasno čuje samo jedna horna,i na kolko daleko se ju čuje!! bez da se nimalo forsita zvučnik,basa neče falit i tolko je prijatan za uho da sam več postao malo ovisan o njemu a istovremeno zna postat tvrd kad treba,tako da predpostavljam da mi neče trebat puno W za njih.