Evo jednog primjera za Vas.
http://www.parts-express.com/pe/showdet ... er=301-980
elvis je napisao/la:Za bass sekciju nisam još ništa naručivao, mada su dimenzije spremne. Večeras sam iz kartonskih kutija izvukao kandidate za tu namjenu. Svaki put kad vidim 30W54, iznenadim se iznova. Zbilja su ga zakomplicirali.U svakom slučaju ako se odlučim ići sa ovim driverima, kutije će oblikom biti potpuna suprotnost stupovima. A što je tu je ...
audio kutak je napisao/la:elvis je napisao/la:Za bass sekciju nisam još ništa naručivao, mada su dimenzije spremne. Večeras sam iz kartonskih kutija izvukao kandidate za tu namjenu. Svaki put kad vidim 30W54, iznenadim se iznova. Zbilja su ga zakomplicirali.U svakom slučaju ako se odlučim ići sa ovim driverima, kutije će oblikom biti potpuna suprotnost stupovima. A što je tu je ...
ako kojim slučajem odustanete i samo ako odustanete od tih crnih ljepotana.... ja bih se predbilježio....
tom_hifi je napisao/la:audio kutak je napisao/la:elvis je napisao/la:Za bass sekciju nisam još ništa naručivao, mada su dimenzije spremne. Večeras sam iz kartonskih kutija izvukao kandidate za tu namjenu. Svaki put kad vidim 30W54, iznenadim se iznova. Zbilja su ga zakomplicirali.U svakom slučaju ako se odlučim ići sa ovim driverima, kutije će oblikom biti potpuna suprotnost stupovima. A što je tu je ...
ako kojim slučajem odustanete i samo ako odustanete od tih crnih ljepotana.... ja bih se predbilježio....
Pa rekao si da nemaš novaca ..
tubeman je napisao/la:Hm.
Centratori (obruči) nisu baš originalni.
Nemoj oko
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.