Mate je napisao/la:dok isprobaš, zalemi na svaki driver par žica dovoljno dugih da izađu van kroz rupu za konektor i označi ih brojevima. Tako ih možeš prespajati do mile volje do konačne kombinacije. Iako bih ja makar sa stražnje strane napravio poklopac na vijke.
the_bebe je napisao/la:Ovo bogami fino napreduje...jedino šta bi moglo biti kritično je udaljenost između drivera...jesi li možda računao koliko bi trebala biti udaljenost među driverima ili je to bilo oko puta pi ?
U slučaju da driveri nisu prislonjeni jedan na drugog znači da ima razmak kao kod tebe moraš obratiti pozornost na to koliko ih razmičeš jer si razmicanjem prekinuo liniju...mogu biti razmaknuti ali je kritična ta udaljenost...
Evo ti link pa vidi malo probaj simulirati kutiju da vidiš šta će se događati...
http://www.pvconsultants.com/audio/radiation/vpr.htm
Znam da kad sam radio veliki razglasni linearray sam imao full problema sa određenim frekvencijama sve dok nisam maximalno približio drivere,čak sam morao brusilicom skidati dio obruča drivera da ih mogu spojiti u liniju...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.