Debljina žice sa izolacijom 2 mm
Razmak žice od centra do centra 4mm
pozz

my_name je napisao/la:Pokusao sam nesto izvest sa plexiglasom ali neuspjesno jer je previse posla oko fixiranja žica tj "statora". Dalo bi se izvesti ali ima stvarno previse posla za moje gušte![]()
Sačekat cu da NINO premjeri sve i baci koju sliku rastavljenih audiostata, zanima me konstrukcijski dio nosaca žica,nategnutost žica a i dio oko trafoa bi bio koristan(debljine... kolko namotaja i sl...
my_name je napisao/la:Ja sam za! Samo malo je problem sto smo poprilicno daleko pa neznam kako da si pomognemo!
Sta se lycrona tiče, poslje NG planiram napravit naruđbu pa mogu i tebe ubacit ako ti treba, imam dvije solucije za ga dobit, frendica iz USA dolazi svako tolko ovdje i to brodom (spreyeve nemozes slat avionom) i druga je naci nekog u EU da je voljan prodat bocu dve tri... Ova bočica koju sad imam sam dobio kao uzorak, a ima jedna firma u Italiji iz koje sam bio dobio pozitivan odgovor za male naruđbe, morao bi ih iskopat u inboxu pa ih ponovo kontaktirati.
Imam dosta alata na raspolaganju pa neke zahtjevnije stvari mogu ja odradit i nekako ti ih poslati, ugl..dogovorit cemo se.
1. i 2. mozda i 3 mjesec sam vise manje free, al nakon toga mi pocinje guzva na poslu i tada bas nemogu previse DIYat.
Ja od plexi statora jos nisam odustao (al sam tvrdolgav) pa kad stignem dat cu si jos jednu sansu da napravim plasticni ESL
my_name je napisao/la:http://www.diyaudio.com/forums/planars-exotics/282553-kingsound-king-electrostatic.html
Post br.08 zadnja slika, dio Kingsounda tj bass panel, kolki je tu spacer![]()
Par postova gore je i slika trafoa! Ne izgledaju mi bas veliko... Volio bi jednog takvog dobit na seciranje
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.