Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la Dean » 16 lis 2012, 20:24

Khadgar2007 je napisao/la:U pitanju je rastovina(mislim) od školskih klupa,suvo ko barut.

Ajd probaj opet....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 16 lis 2012, 21:07

nemam pojma ča bi to drugo moglo biti.Majstor koji je to rezao i još jedan njegov prijatelj su razmišljali ča bi to moglo biti,nisu stolari ali ipak znaju dosta o drvetu.
Klupe su bile od punih dasaka i ne pada mi na pamet koje su drvo osim hrastovine upotrijebljavali,a da nije preskupo.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » 16 lis 2012, 21:39

Khadgar2007 je napisao/la:...nisu stolari ali ipak znaju dosta o drvetu.

Otkud ti ideja da stolari znaju nešto o drvu?
Recimo.. ja nisam pastir a u ofce se kužim za poludit :lol:
Dean

PostPostao/la audio kutak » 16 lis 2012, 22:53

Dean je napisao/la:
Khadgar2007 je napisao/la:...nisu stolari ali ipak znaju dosta o drvetu.

Otkud ti ideja da stolari znaju nešto o drvu?
Recimo.. ja nisam pastir a u ofce se kužim za poludit :lol:

daj reci čovjeku kaj je to, nemoj da si izgrize nokte do sajma u sheratonu! :mrgreen:

zamisli kako će nas DIYere predstavljati onako bledoliki i sav izgreban..... užas...
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » 16 lis 2012, 23:24

Više me zanima iz radoznalosti nego da ću imati neprospavane noći od toga. :ugeek:
Daj gospon :geek: koja vrsta flore je taj komad?

Danas sam završio sa močenjem i šmirglanjem te laganim popunjavanjem udubina u drvetu,sutra ide na red jedno šmirglanje i onda se počinje korisiti šelak+talk za finu ispunu, a kasnije čisti šelak,pa dokle stignemo do subote. :)
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » 17 lis 2012, 13:45

bukva? jasen?

jel tvrdo?

ja se u medjuvremenu opet borim s vjetrenjacama :lol: :lol:

email Otvorenom radiju s naslovom "signal u Vukovarsko-Srijemskoj zupaniji"

"Rekao bih za pocetak dobar dan želim, ali ću radije početi sa "može vas biti sram", namjerno persirano malim slovom.

U moru narodnjaka i tamburaško-superrvatistansko-medjunarodnih uspješnica, vaš program je bio izvan svega toga. Ne znam zašto smo vam ispali sa karte za vlastiti odašiljač, nego stoji rupetina nad cijelom županijom, što se onda savršeno popunilo raznim lokalnim stanicama što preko granice, što unutar granica, a svi jedan gori od drugog. Zašto smo vam van karte?

Pri slušanju radija na 104,4 MHz donedavno se dalo uhvatiti relativno normalan i kvalitetan prijem ali samo s vanjskom kućnom antenom, a u autu je svaki semafor iskušenje, plus što ima rupa totalno bez signala, što je svakako divota i san svakoga vozača koji nema vlastiti empetri plejer sa izborom od parsto hitova što Drozge, što Karleuše... gledajući kvalitetu i nivo signala Otvorenog radija zadnje vrijeme, sve se razmišljam da umjesto love skupljane djetetu za faks, uplatim si jednu lobotomiju i mir. Di ćeš bolje od radija Vinkovci po danu, a radija Vukovar po noći... ili obratno, nema razlike.

Zadnjih tjedan dana na 104.4 više nema ni stereo signala, pa se već loš signal sad fino vrti u mono tehnici. Za idući vikend ću izvadit bakin stari lampaš koji ima samo AM područje, pa ga očistit od prašine, sve očekivajući da krenete s emitiranjem na tom području u idućih par mjeseci. Nemojte samo prekrit radijo stanicu Luksemburg, molim vas.

Ako ništa drugo, barem izbrišite ovu moju županiju sa karte, da ne zjapi prazan prostor. A i ide mi na živce gledat istu, i pokušavat uhvatit bolji signal redom isprobavajući napisane frekvencije, jer niti jedna ne zadovoljava niti minimalne uvjete slušljivosti. Ali zato mogu uhvatit recimo radio Tutankamonbejbe i slušat razne hitove tipa "bešba, nestalo berzina, al je poskupio gasgas" u superkvaliteti signala, a onaj stereo indikator bode u oči ko da mi je auto na rezervi...

Puno vam hvala na vašem utrošenom vremenu za čitanje ovog maila, uopće ne sumnjam da će biti nikakve koristi od istog, a samo se nadam da će vam uskoro doći glazbeni urednici radija VK ili VU kao šefovi, pa će njihove instrukcije uroditi plodom, i mene više neće nervirati loš signal za glazbu koju volim.

Odoh sad iskopat rečeni lampaš, a vi samo naprijed. Ne znam, utopite se u sirovoj nafti ili nesto slično... nemam lijepe riječi.

Dario
Vinkovci"

prokletnici niti imaju kako treba signal, niti odašiljač (repetitor) za cijelu moju zupaniju, a unazad tjedan-dva niti stereo nosioc... ostale dostupne stanice su redom :puke: pa ... al eto, sad mogu rec da nisam samo sjedio :lol:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Toxy » 17 lis 2012, 14:03

Ni ja se ne kužim u ovce, a ni s drvom nisam baš na ti, ali mislim da nije bukva. Bukva je dosta svijetla i ima kao one sitne crtice, i nema onih šara koje bi odgovarale nekakvim krivuljama osciloskopa. Ali kaj je ovo, nemam pojma...
Ajde stvarno neka nas kolega prosvijetli, ali s obzirom na financijsku situaciju u školstvu sumnjam da su upotrebljavali hrastovinu za klupe... :mrgreen:
Toxy

PostPostao/la Khadgar2007 » 17 lis 2012, 14:30

bukva je crvenkaste boje, i već sam od nje napravio par prednjih stranica onako da se ima. Čuj kakvo je školstvo danas i žnj klasa iverice je za njih preskupa, u ono doba se barem puno drvo koristilo,ma kakvo god bilo.... OŠTAR POGLED PREMA :geek:
Khadgar2007

PostPostao/la zika » 17 lis 2012, 14:44

pamook je napisao/la:prokletnici niti imaju kako treba signal, niti odašiljač (repetitor) za cijelu moju zupaniju, a unazad tjedan-dva niti stereo nosioc...

Ali imaju sadržaj koji Vam odgovara... ;)
Možda (baš zato) i nemaju sredstava za ono što ste od njih tražili...
Jednostavno, stanica koja bi Vama odgovarala (sadržaj+prijem) je u ovo vreme i na ovim prostorima oxymoron... ;)
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la pamook » 18 lis 2012, 20:50

slika[/quote]

ljubazno bih molio podatak oko vrijednosti i snage ovog otpora kod graetz-a, u shemi nije navedeno :hail:

zahvaljujem se sa stovanjem, ostalo sam (vise-manje) narucio :D
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.