Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la Klokan » 24 lis 2012, 19:58

Ja sam nabavio IN-9 (nije bilo IN-13), zanima me dali one rade s ovim kitom?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la Dean » 24 lis 2012, 20:41

Mislim da IN-9 troši puno veću struju od IN-13. Daj pogledaj u datashitu, nisam sad u mogućnosti. U slučaju da nejde, za svaku cjevku staviš zasebno napajanje..

@Pamook; Nemrem vjerovati :shock: :shock: :shock:
Dean

PostPostao/la s@ki » 24 lis 2012, 20:52

kao što dean reče, za IN9 će ti trebat dva napajanja iz kita. pločice su napravljene tako da se mogu odvojiti pa to nebi smio predstavljati neki problem..

pamook.... hebemu,...rko sam ti ne prije mog akvarija.. :D kak da sad ženi objasnim? :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la pamook » 24 lis 2012, 21:11

Dean je napisao/la:Mislim da IN-9 troši puno veću struju od IN-13. Daj pogledaj u datashitu, nisam sad u mogućnosti. U slučaju da nejde, za svaku cjevku staviš zasebno napajanje..

@Pamook; Nemrem vjerovati :shock: :shock: :shock:

A-HA :D :D

dejstvuje :lol:

a jos je i upareno sa zuckastom jelovicom, jer je to opcionalna audio komponenta, one glavne idu na crvenu ivericu koliko sam cuo/vidio :hail:

stigli mi LM385 iz Chine jucer, pa rekoh danas, da probam hoce li opet bit rupa u chipu... kad ono, corak :mrgreen:

A kako pripasat IN-9 (osim sto cugaju vise struje, to sam procitao prije) jer imaju samo 2 zice?

S@ki, paaaa... nemoj objasnjavat, doneses i prikazes... pa pretrpis i malo se primiris... pa ... :lol:

dogovor je bio za onaj DAC i broskie, ne za ovaj napacani projekt koji je cekao da se dogodi mirakul :hail:

Dean, ako moze... kad bude vremena... mali oglabani komad mahagonija, pa dva kanala za cefke, pa bas onako kao sto je bilo montirano na pojacalu na TF-u... kad stignes... biljezim se sa osobitim stovanjem :hail:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » 24 lis 2012, 21:13

bravo, napokon ti je vu-metar proradio. znači bila greška u LM385?
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » 24 lis 2012, 21:47

pamook je napisao/la:A kako pripasat IN-9 (osim sto cugaju vise struje, to sam procitao prije) jer imaju samo 2 zice?
:

Opet si kupio neki fake? :lol:
pamook je napisao/la:Dean, ako moze... kad bude vremena... mali oglabani komad mahagonija, pa dva kanala za cefke, pa bas onako kao sto je bilo montirano na pojacalu na TF-u... kad stignes... biljezim se sa osobitim stovanjem :hail:

;)
Dean

PostPostao/la s@ki » 24 lis 2012, 21:48

e pamuče... lako kad možeš donjet...al kad ide s tobom materijal kupovat...pa vidi cifru....eh :D
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la pamook » 24 lis 2012, 22:51

Khadgar - LM se bio razletio jer sam negdje imao most od tinola, pametnjakovic je isao kositriti redom vodove :? , onda je u napajanju bila problematicna dioda, a na kraju trebalo mi je par mjeseci da se udostojim narucit nekoliko ovih LM-ova, i jucer stigla koverta sa 10 komata... valjda 5$ ili tako nest...

a nesto se i naucilo putem, pa opet dobro :mrgreen:

:geek: - :thumbup: :hail:

Saki-man, to se jednostavno ne radi :lol: ... pa opce je poznato da svi dijelovi koji dolaze postom ili nekom dostavom kostaju po PAR $ a ne neku cifru... a u štetu se ide sam, potiho, inkognito, ne ekipno ;)

Eno radi, nije grunulo niti se zapalilo (jos).... slijedi jos postelavanja jer se kod paljenja hoce jedna ili obje "odlijepit" od ruba, ali to je minoran problem kad je vec profunkcioniralo :D
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la s@ki » 25 lis 2012, 20:36

e pamuče... pa da sam išao sam ko bi nosio daske za kučište novog projekta ? :D

slika
Daske by saki_zg, on Flickr
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la audio kutak » 25 lis 2012, 20:52

s@ki, radiš policu ili?
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.