Da l' da ponavljam: svake godine moja bolja polovica i ja po 100km svaki, to je min. ostalo se ne računa, to je dobitak i računa se u gušt...Edison je napisao/la:Mate je napisao/la:BINGOOOOO .... 2 puta, po 3 i 5 minuta.
Ma trebalo bi vama Dalmatincima oduztet more nekim dekretom...![]()
Ja ovo ljeto imao 36 "kupanja", svako u prosjeku od 2 sata i 10 minuta. I do plaze moram promijeniti 2 gradska autobusa, nisam toliko daleko od mora, vec mi od mladosti ostalo da se kupam na suprotnom dijelu grada... Znaci, oko sat vremena voznje tamo i 7 minuta pjeske nizbrdo do mora, a na povratku opet isto samo uzbrdo pa dva busa. I jos me dvaput presretala pomorska policija, da sam daleko od obale...
Da sam u tvojoj "situaciji", samo bih se otkotrljao odozgo u more...
zika je napisao/la:Da l' da ponavljam: svake godine moja bolja polovica i ja po 100km svaki, to je min. ostalo se ne računa, to je dobitak i računa se u gušt...
Buaaaahhh!
ninja je napisao/la:zika je napisao/la:Da l' da ponavljam: svake godine moja bolja polovica i ja po 100km svaki, to je min. ostalo se ne računa, to je dobitak i računa se u gušt...
Buaaaahhh!
Zika, ne kontam bas, je li to min 100 preplivanih kilometara svakog ljeta?
Sad ste me postideli i pocrveneo sam... Nas dvoje to isplivamo sa uživanjem... Zato i poznajemo svaki kamen naše male uvale... Nekako i otvaramo i zatvaramo sezonu... Ma, jednostavno volimo to... Kako vidim, a i sudeći po našim tamošnjim domaćinima, to je neverovatniji rezultat za one koji žive pored mora nego za one koji ne žive pored mora...zbotic je napisao/la:Nije lako nakupiti 100 km plivanja. Ja sam od 01. 06 do 01. 10. u prosjeku svaki drugi dan bio na moru i svaki put u prosjeku preplivao između 1,5 i 2 km što znači 60 x 1,75 = 105 km. Mislim da je to hvale vrijedan rezultat. Uz to sam još i trčao,planinario i vozio bicikl, ali zadržimo se na plivanju. Ta je udaljenost zračnom linijom skoro Split - Zadar. Za nekog tko ne živi uz more to je zapravo nevjerojatan rezultat.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.