zbotic je napisao/la:davorin je napisao/la:zbotic je napisao/la:Ubacio sam na Facebook album sa nekim mojim samogradnjama pa ako nekoga zanima:![]()
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 2ba6259568
Znači da dobili uvid u vaše samogradnje, moramo postati svojevoljni suradnici CIA-e, NSA-e i staviti svoje osobne podatke na uvid i računala njima na raspolaganje, pridruživanjem FACEBOOK mreži?
Davorine, s obzirom koliko sam mlad i još više se osjećam mladim slobodno me oslovljavaj sa TI.![]()
Link je otvoren, ne treba registracija na Facebook.
Registracija na Facebook je jednaka registraciji na bilo koji forum. Možeš otvoriti lažni e-mail i prijaviti se kao "Mujo i tri praščića" nema problema za to i ne trebaju nikakvi osobni podaci. Budala koja želi na Facebooku iznositi svoje intimne stvari je samo budala i ništa više. Ja sam se prijavio jer imam za to ozbiljan interes, a radi se o čisto praktičnim životnim stvarima vezano uz posao i poznanstva.
Stvari nisu tako jednostavne! Prijava na FACEBUK (i slične...) povlači sa sobom praćenje prometa s tog računala (IP-adresa, MAC adrese komponenti, itd. su jedinstveni i jednoznačni!) po kriteriju statističke upotreba tkzv. "ključnih riječi", ili spominjanja interesantnih imena pri komunikaciji sa drugima. Automatski se prati i pošta (sadržaj, adrese itd.), ukoliko već nije kontrolirana po nekoj drugoj osnovi.