s@ki je napisao/la:problem je u tome što ćemo sve trake od coriana ljepiti za staklo pa u slučaju da kasnije akvarij "sjedne" corian može "natezati" taj ćošak stakla i nema tu elastičnosti nego akvarij pritišće tim ćoškovima podlogu... ok... govorimo o pol mm - mm
na dno će ić stiropor isto, pa šljunak i kamen naravno.
njegov je vjerojatno i teži od 700 kg.... moj bi mogao biti tu negdje
lijepi tako da ostavis 1mm (ili manje) "fugu" silikona izmedju coriana i stakla tako da staklo moze disati... ionako moras dozvoliti da dise koliko toliko zbog razlika u temperaturi
znam da je ekipa radila okvir od inoxa i nije bilo problema ako se ide silikonom, mora biti elastican spoj i nema frki

@Davorin - beba je tzv. frag tank - kako se radi o koraljnom reef akvariju, vecina koralja koju drzimo (i mozemo odrzati na zivotu) su fotosinteticki, rastu i zauzimaju sve vise mjesta u display tanku sve dok ne prerastu svoje gabarite za mali prostor i pocnu patiti i regresirati ostali koralji smjesteni nize na grebenu. Onda se radi rezidba na fragove koje treba negdje privremeno smjestiti, a to je - frag tank... obicno se radi razmjena ili prodaja fragova u cilju nabavljanja novih vrsta (nista ne raste dovoljno brzo da bi bilo profitabilno), a i ono sto se uhvati love za fragove, obicno je odavno pojela Elektra (ovo moje guta oko 400kn mjesecno

... zato me sad uzelo ovo s lampama, i vise nego sam mislio da ce