sonny je napisao/la:Ako kojim slučajem imaš u nekom digitalnom formatu, bio bih zahvalan, jakooooo
nazalost, ne... vidim da ima u nekoliko dijelova na jubitou
najbolja konverzacija ikad snimljena:
- aaaa, tu ste!
- nisam ja Tuste, ja sam Mihalj
sonny je napisao/la:Ako kojim slučajem imaš u nekom digitalnom formatu, bio bih zahvalan, jakooooo
pamook je napisao/la:sonny je napisao/la:Ako kojim slučajem imaš u nekom digitalnom formatu, bio bih zahvalan, jakooooo
nazalost, ne... vidim da ima u nekoliko dijelova na jubitou![]()
najbolja konverzacija ikad snimljena:
- aaaa, tu ste!
- nisam ja Tuste, ja sam Mihalj
jos uvijek to koristim ako netko okine prvu frazu... jest da 99,999% njih ne kuzi, ali meni je zabavno

pamook je napisao/la::lol: trenutno vise vucem na Tuste (od "biti tust")... negdje Schultz rece da je bio 100+PDV.... stao sam na vagu nedavno, i vidim 100+merver
... vrijeme je za poduzet nesto, a najbolje se razmislja uz zalogaj
![]()
![]()
Pazi da ti još carinu na to ne dodaju tom_hifi je napisao/la:pamook je napisao/la::lol: trenutno vise vucem na Tuste (od "biti tust")... negdje Schultz rece da je bio 100+PDV.... stao sam na vagu nedavno, i vidim 100+merver
... vrijeme je za poduzet nesto, a najbolje se razmislja uz zalogaj
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi da ti još carinu na to ne dodaju
audio kutak je napisao/la:molim cijenjene kolege diy-ere da mi kažu svoje iskustvo sa F+T elektrolitima (ili F&T)...
unaprijed zahvalan kolega
audio kutak je napisao/la:molim cijenjene kolege diy-ere da mi kažu svoje iskustvo sa F+T elektrolitima (ili F&T)...
unaprijed zahvalan kolega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.