Tako izgleda dno Jadrana kad prođe nekoliko talijanskih kočarica!
A za aktiviranje ZERP-a pričekat ćemo da prvo preoru cijeli!
audio kutak je napisao/la:bio upravo na njemačkom jibeju.... tu sam regan... i hoču kupiti mašinicu za male borere i izbaci mi gomilu nebuloza na njemačkom...
srećom, znam dost njemački pa niš čudno...ali mi čudno što je taj oglas uredno objavljen na globalno jibeju i tamo sve ok... i kupljen je...![]()
ukratko:
Zbog zakonskih uvjeta u nekim zemljama, pristup ovom artiklu je blokiran. Mi smo blokirali vaš pristup ovom proizvodu, kao što smo dužni ograničiti pristup nepoželjnim artiklima. Može se desiti da mi pristup odeređenom artiklu blokiramo iako ne krši zakon. To je zbog tehničkih ograničenja. Želimo se ispričati za bilo posljedica neugodnosti i nadamo se da ćete pronaći i druge zanimljive stvari na eBay.
koji mulci !!!!
davorin je napisao/la:audio kutak je napisao/la:bio upravo na njemačkom jibeju.... tu sam regan... i hoču kupiti mašinicu za male borere i izbaci mi gomilu nebuloza na njemačkom...
srećom, znam dost njemački pa niš čudno...ali mi čudno što je taj oglas uredno objavljen na globalno jibeju i tamo sve ok... i kupljen je...![]()
ukratko:
Zbog zakonskih uvjeta u nekim zemljama, pristup ovom artiklu je blokiran. Mi smo blokirali vaš pristup ovom proizvodu, kao što smo dužni ograničiti pristup nepoželjnim artiklima. Može se desiti da mi pristup odeređenom artiklu blokiramo iako ne krši zakon. To je zbog tehničkih ograničenja. Želimo se ispričati za bilo posljedica neugodnosti i nadamo se da ćete pronaći i druge zanimljive stvari na eBay.
koji mulci !!!!
Zna se dogoditi da prodavač stavi zabranu kupnje njegovih proizvoda za pojedinog kupca ili sve kupce iz neke države zbog neugodnih iskustava s njima(e). Takva zabrana se ne vidi od strane kupca, ali mu onemogućuje kupnju.
Prodavač ne vidi iz koje je kupac države u stvari, ali vidi gdje je prijavljen na eBay-u.
micro je napisao/la:Koliko ja znam svaki prodavac odredjuje kome ce sto prodati, najvise su na crnoj listi Italijani, vecina amera takodje vecinom zeli da prodaje samo domacima;) , recimo onaj Izraelac sa elektronikom nece da prodaje africkim i azijskim zemljama gdje su muslimani na vlasti, takodje Nigerijcima prije prakticno nitko nije htio da prodaje itd.
bepone je napisao/la:posalji mejl direktno covjeku..direkt uplata preko paypala..
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.