Bravo, što drugo reći. Hebote, pa ovo izgleda kao ML originali. Moji testni ESL primjerci izgledaju skroz skrono u usporedbi sa ovim. I umjereno zaobljavanje je ispalo odlično.
Što se tiče 3M trake, ista voli ravnu površinu, a plastifikacija to nije. Primjetio sam da kod neravnih površina 3M traka treba neko vrijeme sa se malo bolje uhvati, cca jedan dan, no ni tada nije idealno. Kada sam čistio stare testne statore kako bi napravio nove, uvjerio sam se da ista zbilja nije idealna, neki djelovi su se prelako skidali, a neke nisam mogao ničim odvojiti, morao sam ih sastrugati. A ko će ga znati.... Inače moja traka je stigla iz Njemačke. Znači sve je to ista pašta.
Da li si membranu dodatno zatezao vrućim zrakom ili je ostala "nevina"

.
Ovo što se čuje na audio/video zapisu je izvrsno. Ja bar mogu prepoznati što se treba prepoznati he he he he, i potvrđujem kako je to to bez obzira što je to samo snimak. Pretpostavljam da je Lycron opet u igri? Odlično to radi mamu mu! E mislim da si sada dotakao točku iz koje povratka na klasične zvučnike više nema, pa dobrodošao u klub

.
Zbilja ne mislim nikoga gurati i nagovarati na ulazak u ovu ESL i općenito planar priču, mene je to skroz uzelo i drago mi je vidjeti kako je tuđe iskustvo pozitivno, a to znači da ipak još nisam poludio (valjda)

. Može se to napraviti u diy režiji koliko god se činilo suludo raditi driver, a ne samo pilati daske i šarafiti šarafe. Zapravo meni je sa ove točke gledišta suludo trošiti novac za narudžbe klasičnih drivera sa raznih online shopova... a do nedavno sam upravo to radio. Kako se stvari neplanski okrenu za 180 stupnjeva, nevjerojatno.
Ajde ne budi lijen, slikaj sve faze i javljaj kako sve napreduje. Meni je sve oko ovoga super zanimljivo.