Kaligula je napisao/la:A mogu li te babuške, ko prave babuške stati jedna u drugu?
To su onda matrjoške, ne babuške....
A glede carine, srećom ,pa i tamo rade neki audiofili....
Kaligula je napisao/la:A mogu li te babuške, ko prave babuške stati jedna u drugu?
Kaligula je napisao/la:
4 kom D3A me dođu 65$.
Kaligula je napisao/la:6F12P od 3 do 5,5$ ovisno o količini 10' ili 4 kom, komplet sa šipingom.
Sad san čita da babuška u radu dopiči do 350°C, a 6×350=....![]()
A meni je predviđena lokacija BiAmpa ispod Panasonicove plazme.
To nebu išlo???
Dean je napisao/la:Kaligula; ne daj da te ovi smutljivci poljuljaju. Samo se ti drži projekta i napravi to sa lampama koje si predvidio. Radit će to dobro. 6c33 ionako nitko neće ( osim njih dvojice), pa će ih biti i kasnije...
, da nije bilo tog njihovog pljuvanja cijena babuske bi virovatno bila kakva je nekad bila. Prve koje san uzel su dosle preko Graafa iz Modene i kod njegovog Hr zastupnika su me kostale 140 tisuca tadasnjih talijanskih lira po komadu a kako je to bilo pred vise od 12 godina, komotno se ta cijena moze prevest u danasnjih 150 eura. Je da me je tu zastupnik virovatno dobro ogulil jer sam mu ih moral platit direktno u lirama i nisan dobil nikakav racun tako da ih je virovatno prosvercal preko te porozne granice i dobro naplatil.Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.