DAC+tube output

Ovdje možete objavljivati vaše radove

Re: DAC+tube output

PostPostao/la pamook » 21 sij 2013, 23:37

:lol: :lol:

to je zato jer Grunf ima botun od NAD-a, a NAD ima industrijski dizajn... ono moje je vise onako, flower power, peace, cvijece :lol:

Grunf - thx za fotku i info, probat cu "srocit" sto gdje i kako na papir, mozda mi neke stvari budu malo jasnije oko onog mog Don King DAC-a :thumbup:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la s@ki » 21 sij 2013, 23:40

rekoh ja....maslinovo ulje... al vidim da moje mišljenje ne vrijedi pa....
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la pamook » 23 sij 2013, 23:29

s@ki je napisao/la:rekoh ja....maslinovo ulje... al vidim da moje mišljenje ne vrijedi pa....

prije maslac... i Marlon Brando ga je koristio :lol:

izgleda da je rijesen problem... popodne sam proveo kupusajuci doticni uradak i frustrirajuci se, u jednom momentu je skoro proradio kao ILO (identificirani leteci objekt), a onda, deus et machina - javio se Sonny sa pitanjem da li na shemi postoje ucrtani grid stopperi...

guess what :lol:

ne mogu sad isprobat kako treba, samo sam ga spojio na prirucni testni receiver i vise se ne cuje brummmmmmmmm :hail: :hail: :cheer: :cheer: :hail: :hail:

javim sutra detaljno i rezultat ...

Sonny, spasioc, thx stari :pals: :pals:
Privitak/ci
IMG_1866.JPG
IMG_1866.JPG (99.68 KiB) Pogledano 7330 put/a.
IMG_1863.JPG
IMG_1863.JPG (120.26 KiB) Pogledano 7330 put/a.
pamook

PostPostao/la audio kutak » 24 sij 2013, 00:10

pamook je napisao/la: - javio se Sonny sa pitanjem da li na shemi postoje ucrtani grid stopperi...

kako ti je onda na iverici radio bez problema bez tih grid stopera?
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la pamook » 24 sij 2013, 00:28

e, to je vec misterija :lol:

nemam pojma, valjda je bio sve dovoljno razmaknuto i poklopila se sazvijezdja... na iverici brum je bio prisutan dok nisam uzemljio GND sa dac-a preko otpora (identicno kao na slici u Diy-cheetinoj temi)...nakon toga nista, ni traga... to je i bio glavni zbunjujuci element, ako je radilo, a sad ne radi, netko je nesto zayebao... kad ono :mrgreen: :lol:

ako nis drugo, opet sam nesto naucio :lol: ... a i sve sam mase ponovo izveo, "u lijepo" i do CT... sad je valjda sve kako treba :admin:
pamook

PostPostao/la micro » 24 sij 2013, 13:01

pamook, napisao program za pic16f628 i u simulatoru radi , u stvarnosti radi ali nece da pokrene timer1 , kojim brojim kasnjenje za releje ,moye to i bey njega ali ... , a u medjuvremenu me poceo zafrkavati pickit3 , nece da ocita programiran pic, presao na icd2 isti slucaj, programiram pic i nemogu ga vise reprogramirati a nemam serijski kabal da ga spojim na treci programator tako da cu ti napraviti to sa nekim od pic18F koji ima deset nozica vise jer nemam takve od 18 pinova ali to tebi pretpostavljam nece praviti toliki problem. Dugo ne radim sa pic16f samo sa 18f i oni jako dobro saradjuju sa ICD2 , nisam imao problema , na netu vidim da se jako puno yale na taj 628 i pickit3 i icd2 (programatori/dibageri) da ne saradjuju najbolje.
Takodje ubuntu12.4 mi je perfekto radio i ja prekrsim zlatno pravilo ne diraj dok radi i apdejtujem ga na visu verziju12.10 i sad poceo da za+ebava, tipkovnica pomijesala slova, neke kompajlere nemogu instalirati.
micro

PostPostao/la tom_hifi » 24 sij 2013, 13:25

micro je napisao/la:pamook, napisao program za pic16f628 i u simulatoru radi , u stvarnosti radi ali nece da pokrene timer1 , kojim brojim kasnjenje za releje ,moye to i bey njega ali ... , a u medjuvremenu me poceo zafrkavati pickit3 , nece da ocita programiran pic, presao na icd2 isti slucaj, programiram pic i nemogu ga vise reprogramirati a nemam serijski kabal da ga spojim na treci programator tako da cu ti napraviti to sa nekim od pic18F koji ima deset nozica vise jer nemam takve od 18 pinova ali to tebi pretpostavljam nece praviti toliki problem. Dugo ne radim sa pic16f samo sa 18f i oni jako dobro saradjuju sa ICD2 , nisam imao problema , na netu vidim da se jako puno yale na taj 628 i pickit3 i icd2 (programatori/dibageri) da ne saradjuju najbolje.
Takodje ubuntu12.4 mi je perfekto radio i ja prekrsim zlatno pravilo ne diraj dok radi i apdejtujem ga na visu verziju12.10 i sad poceo da za+ebava, tipkovnica pomijesala slova, neke kompajlere nemogu instalirati.

Očito iz tebe muče "grid stopperi". Vidljivo je iz teksta :lol: :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la micro » 24 sij 2013, 20:52

Al me krenulo umjesto da isformatiram ssd disk ja isformatiram ovaj na kojemu drzim podatke od 640Gb :mrgreen: :admin:
micro

PostPostao/la pamook » 24 sij 2013, 21:45

micro je napisao/la:Al me krenulo umjesto da isformatiram ssd disk ja isformatiram ovaj na kojemu drzim podatke od 640Gb :mrgreen: :admin:

ostavljaj i sjedi negdje s mirom, gledaj TV i nista ne diraj :lol: ... ja sam imao takav dan prekjucer, sve sto sam dotaknuo pretvorio u g0v*0 :lol:

za dalje se cujemo, meni je apsolutno svejedno koji je PIC, mjesta ima... malo sam u guzvi zadnje vrijeme i ne stignem Bog zna sto, ali nekako cemo se iskombinirat :thumbup:

sto reci, nego hvala i :hail:
pamook

PostPostao/la bepone » 24 sij 2013, 22:13

audio kutak je napisao/la:
pamook je napisao/la: - javio se Sonny sa pitanjem da li na shemi postoje ucrtani grid stopperi...

kako ti je onda na iverici radio bez problema bez tih grid stopera?

da i mene to kopka..ako bude brujalo opet u kutiji onda je do blizina trafa koji rasipnim poljem inducira brum u resetki lampe (mikro zavojnica)
bepone

PrethodnaSljedeća

Natrag na Vaši radovi

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.