Marantz SM-80

Marantz SM-80

PostPostao/la vksamael » 15 ožu 2012, 13:01

Pozdrav.

Imam navedeni izlazni amp po kojem je neko veselo lemio i svašta nešta. Skinio sam s neta service manual u namjeri da izradim jednu pločicu koja je nagorila i pukla ( pa je to neko spašavao ) oznaka joj je P851, ali se u service manualu nevide najbolje vodovi mulio bih ako neko ima service manual ili samo izgled te štampane pločcie pa da odradim novu ( ljen sam sve ponovo crtati u eaglu, a i posla preko glave ).
Inače pojačalo svira jako lijepo za svoje godine. Uz njega imam i preamp SC-80 na kojem sam promjenio sve elektrolite umjesto nipon i nekoliko elna išao sam panasonic FC u napajanju, ostali su panasonic FM i gdje je to bilo moguće nichicon KZ i FG. Uz to imam i marantz cd60 , marantc dd92 i matantz T50l sve u šampanj boji i sa metalnim bočnim stranicama. Trenutno je sve u fazi refresha kada uspijem poslikat stavim na forum slikice. Cd i tuner i preamp rade ok i rješeni su. Ostao mi je dcc uređaj koji vrti audio kazete, ali dcc kazetu ne reproducira i neradi mu dac , ali to me toliko i ne sekira jer sam vidio da svi s tim dcc ( isto kao philips 900 dcc ) imaju problem i izlazno pojačalo koje radi ali kad sam vidio koje je groblje unutra dobio sam rogove. Inače amp ima jedan ogroman trafo dok su ovdje dva manja i sve je nešto izbrikano ( strava ) . Eto toliko.

hvala
Tko se mača lača, lakokarača!
vksamael

Natrag na Refresh starih uređaja

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.