Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la Edison » 29 pro 2012, 15:13

Ako imas mjesta, ostavi 22mm razmaka izmedju centara. Ako nemas, ja ispod 18-19mm nikad ne idem.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » 29 pro 2012, 15:34

mjesta ima ko u priči...opet se malo igram sa pcbom za B1 buffer pa ću ipak na kraju razdijeliti onu veliku pločicu na sastavne dijelove;sam buffer,napajanje,preklopnik,možda malo upravljačke logike itd...
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zika » 29 pro 2012, 17:24

Edison je napisao/la:
Mate je napisao/la:BINGOOOOO .... 2 puta, po 3 i 5 minuta.

Ma trebalo bi vama Dalmatincima oduztet more nekim dekretom... :lol:

Ja ovo ljeto imao 36 "kupanja", svako u prosjeku od 2 sata i 10 minuta. I do plaze moram promijeniti 2 gradska autobusa, nisam toliko daleko od mora, vec mi od mladosti ostalo da se kupam na suprotnom dijelu grada... Znaci, oko sat vremena voznje tamo i 7 minuta pjeske nizbrdo do mora, a na povratku opet isto samo uzbrdo pa dva busa. I jos me dvaput presretala pomorska policija, da sam daleko od obale...

Da sam u tvojoj "situaciji", samo bih se otkotrljao odozgo u more...
Da l' da ponavljam: svake godine moja bolja polovica i ja po 100km svaki, to je min. ostalo se ne računa, to je dobitak i računa se u gušt...
Buaaaahhh!
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la ninja » 29 pro 2012, 20:42

zika je napisao/la:Da l' da ponavljam: svake godine moja bolja polovica i ja po 100km svaki, to je min. ostalo se ne računa, to je dobitak i računa se u gušt...
Buaaaahhh!

Zika, ne kontam bas, je li to min 100 preplivanih kilometara svakog ljeta?
ninja

PostPostao/la zika » 29 pro 2012, 21:51

ninja je napisao/la:
zika je napisao/la:Da l' da ponavljam: svake godine moja bolja polovica i ja po 100km svaki, to je min. ostalo se ne računa, to je dobitak i računa se u gušt...
Buaaaahhh!

Zika, ne kontam bas, je li to min 100 preplivanih kilometara svakog ljeta?

Da...
U prolećnoj poseti moru 100km pešačenja... Plivanje (moje) je za moju dušu i bude ga oko 8, u proseku...
U letnjoj pos(j)eti 100km plivanja i manje pešačenja zbog vrućine koja smeta mom ostarelom tijelu... No i to kada se sabere bude ga oko 100km...
U jesenjoj pos(j)eti (Infofest) plivanje i šetnja ali se to ne računa u onih 100km jednih ili drugih...
Eh, sad, izračunajte sami koliko bi toga bilo da mi je more pred nosom... Ne v(j)erujem da bi mi dosadilo... Pre ja njemu...
Zadnja izmjena: zika; 30 pro 2012, 15:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la zbotic » 30 pro 2012, 09:43

Nije lako nakupiti 100 km plivanja. Ja sam od 01. 06 do 01. 10. u prosjeku svaki drugi dan bio na moru i svaki put u prosjeku preplivao između 1,5 i 2 km što znači 60 x 1,75 = 105 km. Mislim da je to hvale vrijedan rezultat. Uz to sam još i trčao,planinario i vozio bicikl, ali zadržimo se na plivanju. Ta je udaljenost zračnom linijom skoro Split - Zadar. Za nekog tko ne živi uz more to je zapravo nevjerojatan rezultat.
zbotic

PostPostao/la zbotic » 30 pro 2012, 09:48

S takvim angažmanom bio sam u kondiciji za nastupiti i na kakvom lokalnom triatlonu, pogotovo što se plivanja i biciklizma tiče, problem mi je više bio kod trčanja i to zbog još uvijek prevelike kilaže.
zbotic

PostPostao/la Roko » 30 pro 2012, 11:42

Ma tražim onaj isječak iz jednog starog američkog filma (nažalost, nemogu se sjetit imena, pa ga ne mogu nać'... skleroza... :D ) di bogata bakica, na preporuku liječnika da mora vježbat svaki dan, angažira mladog fitness-animatora i gleda kak on izvodi sklekove...za krepat :lol: :lol:
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Khadgar2007 » 30 pro 2012, 11:58

Roko mene si baš podsjetio na sljedeći isječak.
U ovom slučaju nije bakica ta koja treba vježbati već Peggy, i pogodite tko se preobratio na čiji životni stil? :lol:

Prije tretmana

Nakon tretmana... :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la zika » 30 pro 2012, 15:09

zbotic je napisao/la:Nije lako nakupiti 100 km plivanja. Ja sam od 01. 06 do 01. 10. u prosjeku svaki drugi dan bio na moru i svaki put u prosjeku preplivao između 1,5 i 2 km što znači 60 x 1,75 = 105 km. Mislim da je to hvale vrijedan rezultat. Uz to sam još i trčao,planinario i vozio bicikl, ali zadržimo se na plivanju. Ta je udaljenost zračnom linijom skoro Split - Zadar. Za nekog tko ne živi uz more to je zapravo nevjerojatan rezultat.
Sad ste me postideli i pocrveneo sam... Nas dvoje to isplivamo sa uživanjem... Zato i poznajemo svaki kamen naše male uvale... Nekako i otvaramo i zatvaramo sezonu... Ma, jednostavno volimo to... Kako vidim, a i sudeći po našim tamošnjim domaćinima, to je neverovatniji rezultat za one koji žive pored mora nego za one koji ne žive pored mora... ;)
zika

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.