zika je napisao/la:Još (da) stavite legend ko je ko, za nas iz daljine...

Eh...ma to ti je bar jednostavno, čudi me da to već nisi povezao...evo, viš ovaj naočiti, najzgodniji, najšarmantniji a opet nekako najneciviliziraniji, taj sam ti naravno ja. Vidi se spoj šarma i necivilizirane ljepote da bole oči...jelte

, plus, za lakše snalaženje, ja sam ti tu jedini koji nije proša onaj hulahop-test, ...'bemliga kad prave sve manje i manje te hulahope...
...nadalje, odmah je jasno da je Mate ovaj najmirniji, staloženog smješka, jedini međ nama djeluje onak kolko-tolko civilizirano, profinjeno i nekako elokventno ak me kužiš kaj ti hočem reč...
...zatim tu je i ovaj splićo kaj je jedva prošel hulahop-test pa je držal palčeka gore

, a reka mu je Elvis lipo da ne dira elektrostate, od njih hoće ostat taj tik sa palcem...ali splićo ka splićo, ča je pusta Londra...ma baš 'oću
...čikicu koji je dobio ime po kralju rock'n'rolla budeš odmah lako prepoznal, ovak ti je bilo, dok sam ih zaslikaval, viknul sam: ajmo...ruuke goooreee!! i kaj se zbilo, svi su me nekim čudom pogledali, ono u stilu...ma ko te šiša...samo je onaj uigrani rocker, problematični kralj...odmah makinalno hitil rukice put gore...po tom se zna da često posjećuje određene ustanove
...naravno, ostao je još Nino, on je jedini zabrinut zbog kafića u koji smo se dogovorili za pićence...ali odmah se vidi staložena, stabilna faca čovjeka na kojeg se uvijek možeš osloniti, siguran, pouzdan...ma nemreš ga nikako promašit