Kod Elvisa u labu...

Re: Kod Elvisa u labu...

PostPostao/la Roko » 21 pro 2014, 00:49

Yeap, i meni isto. Još mi stoji upitnik iznad glave kako je to iz sata u sat sviralo sve bolje i bolje... :o
Jeli moguće da se paneli rechargeaju el. nabojem kroz nekoliko sati u toj mjeri?
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Roko » 21 pro 2014, 01:25

slika

Jako lijepo proveden dan, odlična ekipica i upoznah napokon šjora Matu. Veseo i ugodan sugovornik, širok osmijeh i pronicljivo plavo oko, pravi domaći čovik...vjerojatno se pita kad nas je vidio: ajme...di san ovo upa'...ali se brzo snašao i podijelio nam instrumente, kontrabas, violine i gitare, pa prokrčio sebi put do najpovoljnije pozicije za slušanje... :D :D

Osim Matine violine (thnx čovik), dobih i par lampadinica od Elvisa i Nina, thnx dečki, također i Zokiju puno hvala na vinčeku i posebno bolja polovica zahvaljuje na belgijskim čokolatinama koje, evo sa guštom i osmjehom od uha do uha, mljacka :D

I da, moramo ovo ponovit čim prije ;)
Roko

PostPostao/la elvis » 21 pro 2014, 11:10

Eto konačno naziv teme je u potpunosti prikladan. :)
Okupili smo se u "labu" i kao i obično u ovakvim druženjima vrijeme brzo proleti. Za one koji nas ne poznaju na slikama gore su Roko, zbotic, Mate, moja malenkost i NinoS skroz desno. Tijekom popodneva kratko nam se pridružio i Z.Bacalja. Ja sam malo prezentirao ESLe, no pravi predmet testa bio je DAC i Hi-Res audio zapisi. Osobno sam jako zadovoljan onim što sam čuo, kao da je konačno u zvuku sve leglo na svoje mjesto, karika koja je nedostajala u čitavoj priči, dobio sam jasne smjernice kuda želim ići dalje. Dimenzije doživljaja koje nudi Hi-Res zvuk teško za prepričati riječima, jednostavno mora se to čuti. Naravno to su moji osobni dojmovi kada je Hi Res zapis u pitanu, vjerujem da se i Roko, Mate i Nino slažu sa tim da se radi o zanimljivoj priči, a očekivano kontra tj. potpuno ravnodušan na Hi Res priču je bio... ajde pogodite tko....no dovesti ćemo mi njega u red :)
DAC JLSoundsa je zbilja ozbiljan uređaj i evo već sada mogu reći da mi nije ni najmanje žao što sam se nakon relativno dugog razmišljanja ipak odlučio na ovu verziji polu DIY pristupa kada je Hi Res DAC u pitanju... ipak će to trebati skutijati, no to ću sada odraditi sa osobitim guštom. Bilo je dosta otegotnih okolnosti u radioničkom sustavu, no to jednostavno nije uspjelo umanjiti pozitivan dojam koji je Hi Res zvuk ostavio na mene. Eto, summit Zadar 2014 je završen, svi ciljevi uspješno su postignuti... upoznavanje, druženje, hifi, glazba.... to je jednostavno bilo to. Ko nije bio prisutan slobodno može požaliti zbog toga... :)
elvis

PostPostao/la NINO.S » 21 pro 2014, 14:28

DAC je strava u pozitivnom smislu
Jedva čekam da ga kod Zorana čujem
Bit će to još jedno ukazanje :hail: :hail:
Pozz :admin:
NINO.S

PostPostao/la Mate » 21 pro 2014, 16:13

Ovo pikanje u telefon je kao da lemim smd. Evo me splitu, hvala ekipi na ugodnom druzenju. Vise veceras kad budem opet mogao p2p ... :D
Zadnja izmjena: Mate; 21 pro 2014, 19:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
Mate

PostPostao/la zika » 21 pro 2014, 17:36

Još (da) stavite legend ko je ko, za nas iz daljine... ;)
No use permitting some prophet of doom to wipe every smile away. Come hear the music play. || In a search for the best simulacrum...
zika

PostPostao/la zbotic » 21 pro 2014, 18:16

Zbotic, Mate, Elvis, Nino S. s lijeva na desno, a Roko je na prethodnim slikama. A i Elvis je to već napisao...
zbotic

PostPostao/la Roko » 21 pro 2014, 20:44

zika je napisao/la:Još (da) stavite legend ko je ko, za nas iz daljine... ;)

Eh...ma to ti je bar jednostavno, čudi me da to već nisi povezao...evo, viš ovaj naočiti, najzgodniji, najšarmantniji a opet nekako najneciviliziraniji, taj sam ti naravno ja. Vidi se spoj šarma i necivilizirane ljepote da bole oči...jelte :D, plus, za lakše snalaženje, ja sam ti tu jedini koji nije proša onaj hulahop-test, ...'bemliga kad prave sve manje i manje te hulahope... :mrgreen:

...nadalje, odmah je jasno da je Mate ovaj najmirniji, staloženog smješka, jedini međ nama djeluje onak kolko-tolko civilizirano, profinjeno i nekako elokventno ak me kužiš kaj ti hočem reč... ;)

...zatim tu je i ovaj splićo kaj je jedva prošel hulahop-test pa je držal palčeka gore :D, a reka mu je Elvis lipo da ne dira elektrostate, od njih hoće ostat taj tik sa palcem...ali splićo ka splićo, ča je pusta Londra...ma baš 'oću :lol:

...čikicu koji je dobio ime po kralju rock'n'rolla budeš odmah lako prepoznal, ovak ti je bilo, dok sam ih zaslikaval, viknul sam: ajmo...ruuke goooreee!! i kaj se zbilo, svi su me nekim čudom pogledali, ono u stilu...ma ko te šiša...samo je onaj uigrani rocker, problematični kralj...odmah makinalno hitil rukice put gore...po tom se zna da često posjećuje određene ustanove :lol:

...naravno, ostao je još Nino, on je jedini zabrinut zbog kafića u koji smo se dogovorili za pićence...ali odmah se vidi staložena, stabilna faca čovjeka na kojeg se uvijek možeš osloniti, siguran, pouzdan...ma nemreš ga nikako promašit :D
Roko

PostPostao/la elvis » 21 pro 2014, 21:52

zbotic je napisao/la:Da mi je netko prije godinu dana rekao da ću slušati DIY elektrostate i to u Lijepoj našoj rekao bih mu malo morgen. A onda se pojavio Elvis, došao je tiho i ušao u legendu :shock: :lol:

he he he... breme tog imena moraš nekako opravdati :) ... inače ja sam još pod dojmom DAC-a i Hi-Resa... hebemliga, al baš mi je sjeo taj tip zvuka. Opet odoše pare na glazbu --- e u p.m. .. po ko zna koji put :). Danas popodne slušam CD, pa jedan, pa drugi.... ali nikako da nađem ono što čuh jučer.. hm, hm ...
elvis

PostPostao/la elvis » 21 pro 2014, 21:58

NINO.S je napisao/la:DAC je strava u pozitivnom smislu
Jedva čekam da ga kod Zorana čujem
Bit će to još jedno ukazanje :hail: :hail:
Pozz :admin:

Ukazanje... dobro rečeno :). Trebali smo reći g. Lyubenu da odmah zapakira bar dva komada. :)
elvis

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.