tubeman je napisao/la:Upravo na tu upotribnu vridnost san i mislil jer osim ca takvih uredjaja ima jako malo je i duzina veze sa njima ogranicena na opticku vidljivost. Toga ca kaze da mu je sve ispod 2,3GH-a NF ne bin komentiral osim ca cu rec da je takva tvrdnja lupetanje jer svaki ki je proval i uspil storit nesto na tim frekvencijama zna ca tu triba i oko konstrukcije i oko podesavanja. Nijedan ozbiljan covik sa iskustvom na tim frekvencijama nece tako nesto tvrdit. Sad, ako netko ustekava gotove komercijalne module za na red velicina vecih frekvencijama onda je lako tvrdit da je sve ispod 2,3GHz-a NF.
Inače ne volim komentirati takve stvari, ali mislim da si se malko zanio i zaigrao s komentarima.
Ne vjerujem da misliš da nitko osim tebe ništa ne zna i ne radi, a kamoli da si koga htio vrijeđati ;(
To što si se ovdje nametnuo kao autoritet, i što svi jako cijenimo, ne bi Ti trebalo davati za pravo tvrditi da nitko osim tebe ništa ne zna.
Budući da otprilike znam o kojim se ljudima radi, i koji se time (možda samo diletantski i iz nekog glupog hobija) bave kakvih dvadeset-trideset (i više godina), mislim da ih ne bi trebalo ovako olako omalovažavati.
Khadgar2007 je napisao/la:Oscilator je na dobrih 12GHz, pa se miješa sa frekvencijom baznog uređaja i ide u transverter za 24GHz,stari zna kako i ča se sa čime miješa u detalje, ja nisam baš sa time kod kuće.
E da klasične letvice od 2,54mm koje se mogu koristiti umjesto DIL podnožja ne pašu, pinovi ovdje su dosta deblji i neću ući u letvice. Znači ide se pravac EC ili Tevetron. Falana točnoj lokaciji.
sstrsat je napisao/la:Sad ti meni reci iskreno, je li tebi ikad palo na pamet da recimo frekvenciju od 144MHz-a proglasis za "NF"? Dosal si do 2,4GHZ-a i po logici onoga koji je iznil onakvu tvrdnju mogal si slobodno 144MHZ-a proglasit za "NF".
.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.