Malim koracima naprijed no bitno je držati kontinuitet. Sinoć sam odmastio statore koristeći alkohol. Proces je bio relativno brz, no zbog snage pritiska krpe na stator, perforirani dio je doslovno kidao krpu, pa se pojavilo dosta končića. Nakon čišćenja sve mrvice tkanine koje su ostale u perforacijama sam pokupio usisivačem. Sve je bilo gotovo u nekih 45 minuta, znači ništa kritično... slijedilo je farbanje.
Već duže vrijeme sam razmišljao čime ofarbati perforirani lim. Ideja je evoluirala do boje za sitotisak, no na kraju sam ipak odustao. Problem je što bilo kakva intervencija sa gustom bojom može biti kritična u smislu dodatnog smanjenja perforacija jer bi ulazak boje u perforacije bio neminovan, a time i smanjnje promjera rupica, vjerojatno ne toliko kritično no nisam se htio sa tim zafrkavati. Ako se ikada budu raditi novi paneli, onda će perforirani lim biti puno podesniji, pa ću to onda moći napraviti bojom za sitotisak bez ikakve bojazni.
Na kraju sam odabrao boju na bazi vode, mat crna. Malo mi je bilo slabo kada je trgovac rekao da je jedan sprej košta preko 60 kuna, no što je tu je, diy košta, od toga se ne može pobjeći. Kasnije sam u samom procesu farbanja bio iznimno zadovoljan kako se boja hvatala i na kraju kakav je krajnju efekt ostavila na statorima, pa istu preporučujem.
Sve u svemu nakon farbanja slijedi lijepljenje spacera, malo dosadan dio projekta jer se zbog hrpe vodoravnih pregrada mora biti vrlo precizan (usklađenje dva statora), no no mora se i napraviti i to kako treba. Za sada evo samo par slika nakon farbanja statora. Moguća je još jedna ruka sa vanjske strane kada zalijepim 3M dvostranu trako, ista je bijela, pa da čisto prekrijem to bijelo koje će se vidjeti kroz perforacije.