Efikasnost je zapravo bila van mojih očekivanja, tj odlična, te ako bi trebao usporediti sa efikasnošću sa istim modulom sa samo grafitnim premazom, mogu reći da je to 2,5 više sa UDP-om. Naravno mjerni instrument je bilo moje uho, no zbilja nije bilo teško primijetiti očito veću efikasnost. Interesantno je da su izbijanja između statora nestala (testni statori nisu izolirani), tako da sam opet pun novog optimizma.
Pustiti ću da prespava sve do sutra, možda snimim jedan video čisto kronologije radi i evolucije projekta. Sutra popodne planiram napraviti potpuno nove statore, ovaj put ću ih dobro namazati "teškim bojama" i onda staviti novi mylar u sterilnim uvjetima kako bi u potpunosti osigurao da testni moduli budi nekontaminirani u potpunosti. Ovi dosadašnji na kojima radim vjerojatno po sebi imaju svačega, pa je donošenje sudova na osnovu istih malo diskutabilno.
Ako novi test potvrdi da je UDP odlično sredstvo za ovu namjenu, nemam više što razmišljati, mogu krenuti u realizaciju prvih uvjetno rečeno finalnih modula. Već sam se malo umorio od testiranja, no minimalno još jedan test moram napraviti ma koliko mi to teško bilo... Ono što će biti još čudnije, (naravno ako test koji slijedi uspije), da je riješenje "nerješivog" zapravo čitavo vrijeme bilo na dohvat ruke... aj to ćemo još vidjeti.... pa se onda možemo čuditi

Toliko za večeras, javim se sutra sa novostima iz "laba".
pozz, elvis