Dobro štivo o kablovima s audiofila tnx,taman za jedan kišni dan ko danas.Ideja o ne korištenju konektora pošto ove horne če bit kod mene je sigurno bolja,ali ipak ću ih negdje stavit više radi toga jer sam si tako nešt zamislio od početka pa znate ono...a i izgledat će više kao neke horne izašle iz kakvog dučana a ne iz moje garaže

ali se ne žurim ne samo malo mislim na glas,imam ja tu još posla dok dođe vrijeme za njihovu montažu.
Ja nažalost neču moč jako udaljit ove horne jednu od druge (niš od pozornice znam) tako da utjecaj kabla bit če jako mali,znam da i mene srebro jednog dana čeka ali trenutno moji prohtjevi nisu tolko visoki tako da ovi vulgaris bakreni koje imam će bit taman.
(mislim da nađem komad srebra na ulici sad sigurno bi ga išo prodat

) ali interesantne su one srebrne trakice s ebay-a a pogotovo to kako ih rade šuplje radi skin efekta!! nisam znao da takvo što postoji.
Roko je napisao/la: (koje će, naravno, biti neki fini diy-SET ),
Ko se sječa mojih početničkih muka iz cijevne tehnike možda se sjekti da sam se tad malo gubio,znao sam da hoču cijevi ali nisam znao koje,tipologiju pojačala,potrebne W-te jer nisam mislio si napavit ovaj projektić koj mi je u glavi bio dugo vrenena.
Ko mnogi od vas znam sad da ništa više od neke dobre trijode u SE spoju s ne više od 10W mi neče bit potrebno za dobru suradnju s ovim zvučnicima.To če bit projekt za neku drugu zimu gdje ču trebat puno više pomoći od vas forumaša koji ste za to doktori jer mi struja nije baš struka ali jedva čekam jer me cijevna tehnika silno interesira,ali otom potom...