s@ki je napisao/la:Schultz ... moze i od mene optronicu al ipak oce nekaj jace
Leach .hmm.. koliko po netu čitam, mišljenja o kvaliteti tih pojačala su dosta podjeljena.. nisam pametan..
Razmišljao sam o Borinom SubZero ili Treference no moram provjeriti dali ih se da uglazbit u cijenovni rang
SUb zero bi mogao biti problematičan zbog tranzistora, možda Legend studio master bolje opcija.
Na netu puno toga piše, obićno od ljudi koji nisu nikad ni vidili Leach, a kamoli ga slušali, a i ti zvučnici na kojima bi to radilo su vjerovatno par kategorija ispod kvalitete bilo kojega poznatijega DIY pojačala.....
Šta se Leach pojačala tiće, neznan na kakvu kvalitetu misliš, na stabilnost ili kvalitetu zvuka, ja san ima to pojačalo, nije upitno ni po stabilnosti ni po kvaliteti zvuka, zapravo je to odlično tranzistorsko pojačalo, prilično jako i dokazano godinama, bez nekih zamki u dizajnu ili sl, ima definitivno najbolji bas koji san ja ćuja, dosta detaljno, studijski tip pojačala...
Pojačalo je potpuno simetričnoga dizajna, i tu se sad mogu povuč rasprave za i protiv takvoga dizajna itd, kruške i jabuke....
Zanimljivo da ti se sviđaju T-reference i sl., pojačala koje neznan jel do sada iko i napravija, kamoli potvrdija kako radu, i jel opće radu.... Plus Leach ima dodane zaštite šta nije loše sobziron koja bi mu bila namjena kraj tebe....
Evo moja verzija PCB sa izbaćenin zaštitama, i sa TO-264 izlaznin tranzistorima, da se izbjegne petljanje sa žicama...

Uploaded with
ImageShack.us