Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la grunf » 06 svi 2012, 21:26

davorin je napisao/la:
grunf je napisao/la:meni obično nešto ovakvo 'dopuže' do kuće na otoku :mrgreen:

images.jpg

orada.jpg

To su užasno opasne zvijeri, koje treba odmah terminirati! :x :x
Nudim svesrdnu i nesebičnu pomoć pri terminiranju! ;) :D ;) :D ;) :D

opasne zvijeri :lol: , borba s njima iziskuje veliki napor i umijeće,hvala na pomoći ,ali uspješno sam svladao terminiranje :lol: :lol:
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la sonny » 06 svi 2012, 21:35

Šalu na stranu, ali iako s psima nisam na istoj valnoj duljini, ova slika pršuta od istih stvarno grozno izgleda :(
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la pamook » 06 svi 2012, 21:53

je, slazem se... meni cak izgleda pre bizarno da bi uopce rezonirao da je stvarno ... ali vise je stvar okoline... ja s ovima nikako ne bi bio na istoj valnoj duljini... stovise, niti na istoj paraleli :cold:

https://www.google.hr/search?q=fried+tarantula&hl=hr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7dSmT6eLCcTitQbNncnHBA&sqi=2&ved=0CG8QsAQ&biw=1664&bih=865
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la s@ki » 06 svi 2012, 22:01

zašto sam morao ovo kliknut.. uf...
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la Dean » 06 svi 2012, 22:40

s@ki je napisao/la:zašto sam morao ovo kliknut.. uf...

Znam, znam i meni je bolja sa čilijem....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 svi 2012, 00:09

Nešto se šarafa i lemi ovih dana, nabacao par cijevi,šaku dijelova,neki trafo pa ćemo vidjeti ča će ispasti jer ni sam ne znam ča treba da ispadne...vidjeti će se na Triode festivalu. :D

slika

slika
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la sstrsat » 07 svi 2012, 08:33

Khadgar2007 je napisao/la:Nešto se šarafa i lemi ovih dana, nabacao par cijevi,šaku dijelova,neki trafo pa ćemo vidjeti ča će ispasti jer ni sam ne znam ča treba da ispadne...vidjeti će se na Triode festivalu. :D

Orjentacija mreznog trafa mi se ne svidja. Provaj malo razmislit zasto
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 svi 2012, 08:49

čim si spomenuo znam zašto,to se da ispraviti jer ionako sam malo nagurao onu ispravljačicu da bude u liniji sa trafom,pa je malo zgusnuto dolje,druga stvar je da sam uzeo sranje boju u spreju koja se treba sušiti mjesec dana pa imam otiske na nekim dijelovima površine. Sve to ide u novu istu kutiju samo onda sa malo promijenjenim rasporedom elemenata.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 svi 2012, 09:22

E da, zaboravio dodati jer se nisam sjetio tog trenutka da još imam u pripremi(u glavi) poklopac za trafo koji će naravno prekriti njega kompletnog. Zato volim kako EMAT radi trafoe taman možeš na njega samoga prišarafiti jedan bez šarafljenja po šasiji,oni su onaj L prfil na vrhu trafoa predvidili za luster kleme koje sam skinuo a ja ću pak na njih prišarafiti poklopac.
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » 07 svi 2012, 09:27

Poklopac od trafoa ti sam ne riješava problem u phono dijelu, ali orjentacija, kompletan oklop trafoa,
te razmak u desetak i više cm već rješavaju.....
Preporučljivo staviti i cijevni oklop bar na ulazne lampe, ovako kad je već "otvorenog" designa.
Oni nabrijani i naelektizirani će se "čuti" na izlazu. Pogotovo kad prođe neki komad.
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.