Dobrodošli na novi Forum

Hrvatski DIY Audio forum

Re: Dobrodošli na novi Forum

PostPostao/la joe dalton » 06 svi 2011, 10:32

Moram se pridružiti pohvalama adminu, forum super izgleda. Još kad se ispeglaju sitni bugovi bit će 5+.

Možda bi bilo dobro dodati i 2 nova odjeljka - analogni i digitalni izvori. Time bi se obuhvatila tematika gramofona, MM i MC preampova, kazetofona, magnetofona, CD/DVD, DAC-ova, itd.
I mislim da se iz onog zvučnici može komotno maknuti DIY jer se to po prirodi foruma podrazumijeva.
joe dalton

PostPostao/la Factorix » 06 svi 2011, 11:24

Sve pohvale za forum. I jedan prijedlog, s obzirom da je ovo diy forum a svi znamo kakva je situacija sa nabavljanjem dijelova u HR, mozda ne bi bilo lose da se doda odjeljak za razmjenu-nabavu istih.
Pozdrav :)
Factorix

PostPostao/la zuzi » 06 svi 2011, 11:28

Podržavam prijedlog.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la sveti » 06 svi 2011, 12:37

Factorix je napisao/la:Sve pohvale za forum. I jedan prijedlog, s obzirom da je ovo diy forum a svi znamo kakva je situacija sa nabavljanjem dijelova u HR, mozda ne bi bilo lose da se doda odjeljak za razmjenu-nabavu istih.
Pozdrav :)

U potpunosti se slažem sa rečenim,jer svi sve znamo i svi sve imamo i niko nam nemre nikaj!
sveti

PostPostao/la zbotic » 06 svi 2011, 16:57

Molio bih da se otvori podforum "glazba, filmovi i koncerti".

Što nam vrijedi dobra oprema ako nema softwarea.
zbotic

PostPostao/la zbotic » 06 svi 2011, 16:59

U istom ili posebnom podforumu, može biti i "caffe i offtopic".
zbotic

PostPostao/la Khadgar2007 » 06 svi 2011, 17:04

@Zbotic
Ne znam koji je plan Admina i ostalih i ne znam točno okolnosti nastanka ovog foruma, ali ča se tiče tih ne-DIY stvari za to imamo audiofil.net forum. Ovo je barem po meni zamišljeno da bude čisti DIY forum i da ne bude ili barem se nadam da neće biti rasprava oko kablovinja, ča je Hi-Fi ili High end ili tematika takve vrste,već je na audiofil.net-u bilo i previše takvih tema,pa da ovdje uživamo u blagodatima diy-a
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la admin » 06 svi 2011, 17:06

zbotic je napisao/la:Molio bih da se otvori podforum "glazba, filmovi i koncerti".

Zelja uslisana.
Tak sam ko zlatna ribica :lol:
admin
Site Admin

PostPostao/la admin » 06 svi 2011, 17:08

Khadgar2007 je napisao/la:@Zbotic
Ne znam koji je plan Admina i ostalih i ne znam točno okolnosti nastanka ovog foruma, ali ča se tiče tih ne-DIY stvari za to imamo audiofil.net forum. Ovo je barem po meni zamišljeno da bude čisti DIY forum i da ne bude ili barem se nadam da neće biti rasprava oko kablovinja, ča je Hi-Fi ili High end ili tematika takve vrste,već je na audiofil.net-u bilo i previše takvih tema,pa da ovdje uživamo u blagodatima diy-a

To ne znaci da DIY-eri ne slusaju muziku, a ovdje vec sad ima prilicno clanova kojih nema na audiofil.net-u.
Ovo nije forum izbjeglica, nego nesto drugacije i potpuno neprofitno.
admin
Site Admin

PostPostao/la zbotic » 06 svi 2011, 17:11

admin je napisao/la:
zbotic je napisao/la:Molio bih da se otvori podforum "glazba, filmovi i koncerti".

Zelja uslisana.
Tak sam ko zlatna ribica :lol:

Hvala, brz si ko munja :lol:

Nego čuvaj ti backup, jer se sjećam osječkog sitea koji se rušio u početku dosta puta dok nije proradio punim kapacitetom. ;)
zbotic

PrethodnaSljedeća

Natrag na Hrvatski DIY Audio

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.