Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la sstrsat » 04 svi 2012, 17:11

harkonen je napisao/la:Inače, pozdravlja vas Patrick Turner, vidio je video (ne taj video!!) i fotke sa prijašnjih TF-ova
i nada se da će jednom uspjeti doći....

Lipo je to da se stari klokan od Turnera zainteresiral za nas TF i dogodine cemo ga pozvat odma cim budemo definirali datum odrzavanja. Ne samo njega nego i jos neke

A ki ti je rekal da Australci uopce govore engleski? :lol: U previse situacija na ovin offshore objektima san vidil da se i Englezi debelo znoje kad o necemu tribaju porazgovarat sa Australcima :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la sstrsat » 04 svi 2012, 17:13

Khadgar2007 je napisao/la:Ajoj, to je veoma teško...pa ča i ti Sstrsate sjediš koristiš poluvodiče ovoga trenutka. :lol:

Nikako. Koristim kompjuter u cijevnoj tehnologiji. Specijalno za mene ga je firma kupila u onom njujorskom muzeju i dopremila ovamo :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la davorin » 04 svi 2012, 17:58

sstrsat je napisao/la:
Khadgar2007 je napisao/la:Ajoj, to je veoma teško...pa ča i ti Sstrsate sjediš koristiš poluvodiče ovoga trenutka. :lol:

Nikako. Koristim kompjuter u cijevnoj tehnologiji. Specijalno za mene ga je firma kupila u onom njujorskom muzeju i dopremila ovamo :lol:

Kada bude za rashod, moram doći pokupiti par tisuća ECC32(CV181) iz njega :D :D !
davorin

PostPostao/la Kaligula » 04 svi 2012, 18:54

davorin je napisao/la:
sstrsat je napisao/la:

Kada bude za rashod, moram doći pokupiti par tisuća ECC32(CV181) iz njega :D :D !

Može meni samo trafo za grijače? :lol:
Ništa ne radi šta ne znaš kako radi!
Kaligula

PostPostao/la harkonen » 10 svi 2012, 07:54

Dečki, prije puta (da, da, neko već dolazi danas jer ne želi ispustiti najbolja mjesta) želim Vam sretan put do Bjelovara,
ne biste se trebali izgubiti, onaj crtež putokaz u samom gradu je takav da ne može jednostavnije, pitajte za hotel, jedini je
pa je to lako.
Pogledajte još jednom da li ste uzeli sve što treba, kablove (struja,zvučnici,interkonekti), glazbene medije, robu za razmjenu/prodaju.
Stolova za slaganje opreme ima zaista dovoljno, u glavnoj hali će po sredini biti i stolovi za druženje i duge razgovore, ponesite fotoaparate i
kamere da okinete tu i tamo koji filmić da uploadamo (wi-fi je u hotelu) tempom barem jedan na sat na youtube...
Označite svoje glazbene medije i pripazite okom na svoju opremu. Bez obzira na čuvanost, u subotu očekujemo veliki interes ljudi pa se očas
stvori gužva, a znamo da je to nekima najdraža prilika... Ne copram, nego da Vas zaštitim.
Također, ljudi će se interesirati za Vašu opremu, odgovarajte i pokazujte, no nemojte puštati glazbu dok nije red na Vaš setup (ići ćemo u krug),
istovremeno kad svira nekoliko sustava nije baš ugodno uhu. Stoga sam i odlučio imati tri odvojene lokacije slušaonica, sve na deset koraka, a opet
taman da oni koju su došli samo uživati u glazbi, to mogu i napraviti. Predstavite s par riječi što (oprema) i zašto slušamo (glazba) to što slušamo.
Lokacije slušaonica:
- glavna sala hotela u kojoj će biti većina uređaja
- mala sala (iza recepcije pa lijevo)
- mala dvorana Glazbene škole (preko puta hotela)

Stolovi za headampove su unutar glavne hale ,ali odvojeni tako da nekoliko ljudi može istovremeno poslušati te uređaje, pa tko želi može ponijeti
i svoje slušalice i/ili svoj glazbeni materijal pa na licu mjesta probati kako to zvuči cijelo vrijeme trajanja festivala.

Lokacija za prodaju majica i ostalog je u glavnoj hali, molim da ne brzate i sami ne uzimate majice, ove sa liste su odvojene i naglasite da ste na
popisu majica (i za one za koje Vi uzimate), one u slobodnoj prodaji su posebno, ali da djevojke ne bi stalno slagale i preslagivale, pustite neka Vam ih
one pronađu i daju. Također, u prodaji je i set ID kartice i PVC futrole, za oko vrata ili na zihericu, jedan set je 10kn, odmah ga popunite (nick na forumu
i pravo ime) i stavite jer Vas ljudi uglavnom (vas brucoše posebno) poznaju po tom nicku koji ćete napisati.
U prodaji je ograničen broj plakata za TF na foto papiru (35kn) i blokovi sa memorandumom Triode festivala i foruma za pisanje ljubavnih pisama (25kn).
I crtanje shema i radnih točaka.

Izlagači, kad dođete i smjestite se na parking (zbog ograničenog broja parking mjesta hotela na oko 50 vozila, ulice oko hotela također su sve parking
ali u petak je naplata 07-19h, a u subotu se naplaćuje 7-do 14h po cijeni 3kn/h tko ne uspije na parking hotela), tražite mene da nađemo mjesto za vaše
uređaje.....
Mislim da sam dosta obuhvatio, ali vjerujem da nisam sve, uvijek nešto neplanirano bude, ljepše polovice mogu prošetati gradom, subota je za razliku od nedjelje najavljena kao lijepi, sunčan dan, grad je pun glumaca (da se ne iznenadite) jer se održava i kazališni BOK fest pa će i oni navratiti.
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Mate » 10 svi 2012, 17:27

A hostese?
Ni riječi o hostesama :o
:lol:
Mate

PostPostao/la pamook » 10 svi 2012, 17:48

Ja jedva cekam da Lucy Liu dodje vidit DAH2 :mrgreen:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Dean » 10 svi 2012, 18:53

pamook je napisao/la:Ja jedva cekam da Lucy Liu dodje vidit DAH2 :mrgreen:

:loco: :love:
Dean

PostPostao/la zmajz » 10 svi 2012, 22:21

Deane, daj se saberi. Do nje možeš samo preko mene mrtvog!
zmajz

PostPostao/la tom_hifi » 10 svi 2012, 22:24

Boks meč? :D
tom_hifi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.