Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la Edison » 26 lip 2012, 20:55

Khadgar2007 je napisao/la:hehe, to zavisi o mnogo stvari na koje ja ne mogu puno utjecati, puno bolje nego digitalno izdanje(nemoj se ljutiti ;) ). glupo pitanje na ovakvom forumu ali zašto ne:koliko je pametno zalijepiti tkaninu od uveza na boku knjige sa neostikom, potrgana je čitavom dužinom i drži se samo na jednom kraju.

Ma kakav crni neostik? To djeca koriste...

To se lijepi bijelim ljepilom koje se razrjedjuje vodom, a zvalo se 'Librokol'. Ne znam da li jos toga ima.
Ako nema, onda najobicniji drvofix, malo ga razrijedis i namazes, stisnes i pod pritiskom pustis da se osusi.

Pazi da ne slijepis cijelu knjigu u jedan blok... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » 26 lip 2012, 21:18

viš vraga to nisam znao, ali opet drvofix je za drvo a i knjiga je od drveta pa bi moglo to ići zajedno. :ugeek:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » 26 lip 2012, 22:23

Edison je napisao/la:Ma kakav crni neostik? To djeca koriste...

Ma daj!!! A da znaš kak je ljepo kad ljepiš tolex sa neostikom cijeli dannnnnnn :loco: :loco:
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 26 lip 2012, 22:26

Uh kada sam tapecirao svoj krevet bilo je korištenje neostika na pikse...dani su bilo kao ča ti kažeš tako lijepi da je za nepovjerovati i sada mi Edison misli uvaljati drvofix za zalijepiti knjigu. ccccccccc :thumbdown:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » 05 srp 2012, 19:35

Ovih dana sam cijepao jedno 6 m drva, još toliko ostalo vani, čeka pilara pa opet cijepanje, a cijedio sam se kao spužva taj ponedjeljak i utorak... :mrgreen:
slika

Kako sam pospremao šupu prije toga, našao sam stare hrastove letve koje je stari nabavio za mesarski panj
slika

Imam ih 18 debljih od 11,5 x 7,5 x 37 cm i 4 manje 7,3 x 6,3 x 37 cm

Stoje već godinama na suhom i prozračnom u šupi, bile su poslagane pa su ravne dandanas

Zanima me dali se to može iskoristiti za bočne stranice kučišta? Jel to OK drvo za takvo što?

(u stvari je ovo pitanje za :geek: )
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Dean » 05 srp 2012, 20:50

A dalo bi se. Treba samo raspilit na 3 komada da dobiješ tanje komade, podikat i eto repromaterijala...
Dean

PostPostao/la audio kutak » 06 srp 2012, 00:23

Dean je napisao/la:A dalo bi se. Treba samo raspilit na 3 komada da dobiješ tanje komade, podikat i eto repromaterijala...

super, bar znam kome ću doći da mi to uradi :mrgreen:
audio kutak

PostPostao/la Dean » 06 srp 2012, 09:44

audio kutak je napisao/la:
Dean je napisao/la:A dalo bi se. Treba samo raspilit na 3 komada da dobiješ tanje komade, podikat i eto repromaterijala...

"Mogao bih ja" i "...dalo bi se ..." , nije isto. Naime za to treba bansek i dikerica, što ja nemam...
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 06 srp 2012, 09:47

a ti nemaš kombinirku za drvo? nekako cijelo vrijeme mislim da ju imaš.
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » 06 srp 2012, 13:15

Dean je napisao/la:
audio kutak je napisao/la:

"Mogao bih ja" i "...dalo bi se ..." , nije isto. Naime za to treba bansek i dikerica, što ja nemam...

pa kakav si ti to stolar da nemaš alata? :? ja sam mislio da se to samo razreže na cirkular i gotovo...

iskreno, pojma nemam kaj je to dikerica i bansek... idem guglati.....

edit: našao što su ti strojevi....

kako si onda Edisonu napravio njegove mahagoni bočnice? Možeš meni napraviti takve? Koliko ti kava moram platiti?
audio kutak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.