pamook je napisao/la:bukva? jasen?
jel tvrdo?
ja se u medjuvremenu opet borim s vjetrenjacama
email Otvorenom radiju s naslovom "signal u Vukovarsko-Srijemskoj zupaniji"
"Rekao bih za pocetak dobar dan želim, ali ću radije početi sa "može vas biti sram", namjerno persirano malim slovom.
U moru narodnjaka i tamburaško-superrvatistansko-medjunarodnih uspješnica, vaš program je bio izvan svega toga. Ne znam zašto smo vam ispali sa karte za vlastiti odašiljač, nego stoji rupetina nad cijelom županijom, što se onda savršeno popunilo raznim lokalnim stanicama što preko granice, što unutar granica, a svi jedan gori od drugog. Zašto smo vam van karte?
Pri slušanju radija na 104,4 MHz donedavno se dalo uhvatiti relativno normalan i kvalitetan prijem ali samo s vanjskom kućnom antenom, a u autu je svaki semafor iskušenje, plus što ima rupa totalno bez signala, što je svakako divota i san svakoga vozača koji nema vlastiti empetri plejer sa izborom od parsto hitova što Drozge, što Karleuše... gledajući kvalitetu i nivo signala Otvorenog radija zadnje vrijeme, sve se razmišljam da umjesto love skupljane djetetu za faks, uplatim si jednu lobotomiju i mir. Di ćeš bolje od radija Vinkovci po danu, a radija Vukovar po noći... ili obratno, nema razlike.
Zadnjih tjedan dana na 104.4 više nema ni stereo signala, pa se već loš signal sad fino vrti u mono tehnici. Za idući vikend ću izvadit bakin stari lampaš koji ima samo AM područje, pa ga očistit od prašine, sve očekivajući da krenete s emitiranjem na tom području u idućih par mjeseci. Nemojte samo prekrit radijo stanicu Luksemburg, molim vas.
Ako ništa drugo, barem izbrišite ovu moju županiju sa karte, da ne zjapi prazan prostor. A i ide mi na živce gledat istu, i pokušavat uhvatit bolji signal redom isprobavajući napisane frekvencije, jer niti jedna ne zadovoljava niti minimalne uvjete slušljivosti. Ali zato mogu uhvatit recimo radio Tutankamonbejbe i slušat razne hitove tipa "bešba, nestalo berzina, al je poskupio gasgas" u superkvaliteti signala, a onaj stereo indikator bode u oči ko da mi je auto na rezervi...
Puno vam hvala na vašem utrošenom vremenu za čitanje ovog maila, uopće ne sumnjam da će biti nikakve koristi od istog, a samo se nadam da će vam uskoro doći glazbeni urednici radija VK ili VU kao šefovi, pa će njihove instrukcije uroditi plodom, i mene više neće nervirati loš signal za glazbu koju volim.
Odoh sad iskopat rečeni lampaš, a vi samo naprijed. Ne znam, utopite se u sirovoj nafti ili nesto slično... nemam lijepe riječi.
Dario
Vinkovci"
prokletnici niti imaju kako treba signal, niti odašiljač (repetitor) za cijelu moju zupaniju, a unazad tjedan-dva niti stereo nosioc... ostale dostupne stanice su redom

pa ... al eto, sad mogu rec da nisam samo sjedio