Ma prihvatam ja sve to, al' ja bih pristao i samo da sam pored mora...zbotic je napisao/la:Ovo s kupanjem na Bačvicama je već postala sprdnja jer ako neki redikul poželi da ga uslikaju za novine ili televiziju pravac na Bačvice. Dakle nije nikakav problem šetati po pijesku sa nogama u vodi do gležnja i za televiziju se dva puta baciti u plićak. Za razliku od toga ja ih pozivam da otplivaju npr. od Bačvica do Duilova što je cca 3 km pa tko preživi neka mi se javi da mu slijedeći put pravim društvo.
Vožnja biciklom na 5°C je u svakom slučaju ekstremniji sport od praćkanja na Bačvicama, a to radi skoro svaka bakica u npr. Slavonskom brodu.
Pa ja i nisam stavio sliku sa „Vašeg“ mora...ninja je napisao/la:Ja sam na moru ali nije bas neki uzitak... ima razlike izmedju mora i mora
zika je napisao/la:Pa ja i nisam stavio sliku sa „Vašeg“ mora...ninja je napisao/la:Ja sam na moru ali nije bas neki uzitak... ima razlike izmedju mora i mora
Na Vašem bi mi bilo gore nego ovde na kopnu... Njega bih mogao gledati svaki dan a plivati 15-ak minuta godišnje... Mada, navikao bih se...
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.