Schultz je napisao/la:Da ali za 250 kuna si možda mogao i izbušiti nešto a ovako za 50 kuna možeš samo gladiti...![]()
micro je napisao/la:Ajde da se kladimoda ce raditi krace vrijeme od onog sto ce trebati da napravis elektroniku i da je prepravis da okrece na potrebnu stranu:)
audio kutak je napisao/la:stigla mi danas mala mašinica koju sam mislio imat za fina brušenja, poravnavanje rubova, za bušenje rupa na pločicama i slično
točno ovakva:
http://www.ebay.com/itm/1PCS-Electric-P ... 5aed4e47ad
no, prisjelo mi odmah par stvari:![]()
1... ne radi kontnuirano, već okrene pa stane i tako stalno, kao da radi impulsno
2... nema nigdje prekidača za paljenje, preko njega radi na full brzini
3...preko trimera radi samo na najslabijoj brzini i to onak impulsno
4... nisam dobio adapter 3,2 niti onaj od 0,3-3,2 mm već sam dobio baš onaj koji ne trebam, od 2,4![]()
5... najviše me smeta što se okreće nalijevo a ne kao bormašine nadesno
raskopao sam mašinu, unutra je trimer, 2 otpora, 1 kond i regulator KA317
ima tko kakvu ideju da si sredim da mi radi stalno? smijem zamijeniti žice na elektromotoru da se vrti nadesno?
ili da jednostavno počupam svu elektroniku van i napravim svoju novu regulaciju "kak bog zapovijeda" u posebnoj kutijici?
micro je napisao/la:Taj K317 ti je LM317, i ne vidim zasto bi radila impulsno osim ako ti je jako slab ispravljac na koju si je spojio , pretpostavljam da radi do max18V DC i onda hoce da se raspadne. Inace je najveca glupost sto su na busilici napisali 100-240V , neko ce da zagine sa njom. Kako si je spojio?
sonny je napisao/la:Nemam više kuda sa snijegom![]()
sonny je napisao/la:Nemam više kuda sa snijegom![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.