Jesi li mislio na kabele UNUTAR KUTIJE (POJAČALA) ili interkonekciju ili zvučničke kabele ?
Što te zanima od ožičenja ?

Gilhooley je napisao/la:Fischerova kutija je unutarnjih mjera oko 365 mm x 400 mm x 125 mm (Š x D x V). Košta Oko 2000 kn, ne znam točno.
Da BK audio... Da sam znam da će me ljudi stalno na to podsjećati nikad to ne bih stavio. Jednostavno sam to lupio na brzinu ne razmišljajući jer su to moji inicijali, ali nisam mislio ikoga uvrijediti niti prodavati pod tim imenom. Nisam jednostavno razmišljao i morat ću to promijeniti u nešto drugo... Zbog toga žalim i ispričavam se gospodinu iz Opatije.
Gilhooley je napisao/la:- svaki kanal ima svoj soft-start (ustanovljeno da bez njega u stanu ne mogu priključiti trafo jer mi izbacuje osigurač). Softstartovi su nabavljeni od firme Hypex iz Nizozemske i mogu reći da dobro rade svoj posao (makar nisu jeftini).
Gilhooley je napisao/la:Bogami imaš, nije problem...
Svi drugi - za kaznu piva...![]()
![]()
![]()
Gilhooley
harkonen je napisao/la:@Lesfaul
Koji releji idu na soft-start? Inače, odlična ideja da napraviš pločicu pa pokloniš svim članovim foruma.
Nekima i više komada. Zaista pohvalno!![]()
harkonen je napisao/la:Inače, tastersko paljenje, ako ide binarnim brojačem pa se koristi zadnja znamenka koja je uvijek naizmjence 0 ili 1,
ali i ako ide klasično analogno tako da prekidaš releje, treba dobro zblokirati i oklopiti, jer da vidiš veselje kad je uređaj 10m od nosača tramvajske žnjore...
harkonen je napisao/la:@Lesfaul : Inače, odlična ideja da napraviš pločicu pa pokloniš svim članovim foruma.
Nekima i više komada. Zaista pohvalno!![]()
Natrag na Tranzistorska tehnika
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.