MOSFET DUAL MONO 2 x 200 W

Re: MOSFET DUAL MONO 2 x 200 W

PostPostao/la Gilhooley » 12 srp 2011, 20:18

Harkonen,

Jesi li mislio na kabele UNUTAR KUTIJE (POJAČALA) ili interkonekciju ili zvučničke kabele ?

Što te zanima od ožičenja ?

:roll:
Haba, haba, haba...
Gilhooley

PostPostao/la Khadgar2007 » 12 srp 2011, 20:23

Ja ne plaćam ništa, imam kredita kod tebe barem za sada. ;)
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Gilhooley » 12 srp 2011, 20:26

Bogami imaš, nije problem...

Svi drugi - za kaznu piva... :lol: :lol: :lol:

Gilhooley
Haba, haba, haba...
Gilhooley

PostPostao/la LesFaul » 12 srp 2011, 20:50

I prije inicijala su te otkrili sanding blokovi i zagrebacki nitro ispod stola! :mrgreen: Pa dobrodosao na forum i sve pohvale na ovom teskasu, prvo pa musko(nadam se da onaj saraf kroz toroid ne zatvara s kucistem puni krug jednog namotaja)! :lol: A sad polako na ozbiljni vakuum.... ;)
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la Edison » 12 srp 2011, 20:59

Gilhooley je napisao/la:Fischerova kutija je unutarnjih mjera oko 365 mm x 400 mm x 125 mm (Š x D x V). Košta Oko 2000 kn, ne znam točno.

Da BK audio... Da sam znam da će me ljudi stalno na to podsjećati nikad to ne bih stavio. Jednostavno sam to lupio na brzinu ne razmišljajući jer su to moji inicijali, ali nisam mislio ikoga uvrijediti niti prodavati pod tim imenom. Nisam jednostavno razmišljao i morat ću to promijeniti u nešto drugo... Zbog toga žalim i ispričavam se gospodinu iz Opatije.

Hvala na odgovorima.

Pojacalo si radio za sebe pa mozes na njemu pisati sto god zazelis. A incijali su ti koji jesu, neces sad to mijenjati. Zato nema potrebe za isprikom bilo kome. Jedino malo zbunjuje - jer ce neupucen pomisliti da ima neka poveznica. No na ovom forumu je to razjasnjeno pa vjerujem da nece vise biti takvih pitanja...

A sad pomalo na onaj hibrid... :D
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la LesFaul » 12 srp 2011, 21:13

Gilhooley je napisao/la:- svaki kanal ima svoj soft-start (ustanovljeno da bez njega u stanu ne mogu priključiti trafo jer mi izbacuje osigurač). Softstartovi su nabavljeni od firme Hypex iz Nizozemske i mogu reći da dobro rade svoj posao (makar nisu jeftini).

Nisam jos mislio objaviti ali vidim da svi muce muku s istim problemom... Pa eto, uskoro (projekt testiran, priprema za dvostrane plocice gotova) cemo imat hrvatsko rjesenje napajano s 230V koje ce biti:

- DVA softstarta na jednoj plocici (dakle za dva veeeelika trafa s posebnim osiguracima i relejima - misao vodilja je bila dual mono)
- DVA odvojena spoja masa na chassis ground preko bloka "otpor-kond-2xdioda"
- signalizacija dvobojnom ledicom (standby i on)
- i ono najvaznije, paljenje i gasenje ampa na TASTER

U kombinaciji sa IEC uticnicom koja na sebi ima prekidac, dobitna kombinacija. Sve to na plocici 155x55mm, stane i u najniza kucista, moguca i bocna montaza na L-odstojnicima ili na obicne odstojnike. Cijena? Od prilike ista kao i za ovaj Hypex softstart, samo bez troskova shippinga, carine, pedevea i ostalih nameta.
Zadnja izmjena: LesFaul; 12 srp 2011, 21:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
LesFaul

PostPostao/la harkonen » 12 srp 2011, 21:14

Gilhooley je napisao/la:Bogami imaš, nije problem...

Svi drugi - za kaznu piva... :lol: :lol: :lol:

Gilhooley

A ja? Nemam kredita?
Ono s kablovima, zaboravi. Naletit' ćeš na forumu na odgovore na tu zezanciju.... :-)

p.s.
Što bi sa onim starim prošlogodišnjim 6n1p preampom? Ili sam ja nešto pomiješao?
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la harkonen » 12 srp 2011, 21:23

@Lesfaul
Koji releji idu na soft-start? Inače, odlična ideja da napraviš pločicu pa pokloniš svim članovim foruma.
Nekima i više komada. Zaista pohvalno! 8-)

Inače, tastersko paljenje, imam loša iskustva jer da vidiš veselje kad je uređaj 10m od nosača tramvajske žnjore...
Doduše, ja sam imao višekanalni sklop za upravljanje svijetlima po lokalu. Sve sam morao dobrro oklopiti i posebno zblokirati svaki relej i svaki taster...muka ježova..
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la LesFaul » 12 srp 2011, 21:32

harkonen je napisao/la:@Lesfaul
Koji releji idu na soft-start? Inače, odlična ideja da napraviš pločicu pa pokloniš svim članovim foruma.

E bih ja, ali izrada plocica nije u kucnoj radinosti a ni plocice neznam crtat tako da ce nazalost i jedno i drugo biti ukljuceno u cijenu "poklona". :mrgreen: Ali ajde, neki "zasluzni" ce dobiti koju u svrhe "testiranja"... :lol:

harkonen je napisao/la:Inače, tastersko paljenje, ako ide binarnim brojačem pa se koristi zadnja znamenka koja je uvijek naizmjence 0 ili 1,
ali i ako ide klasično analogno tako da prekidaš releje, treba dobro zblokirati i oklopiti, jer da vidiš veselje kad je uređaj 10m od nosača tramvajske žnjore...

Ne prolazi mi tramvaj 10 metara od prozora pa nemam tih problema i nemam gdje testirati. Pogledati odgovor iznad. :mrgreen:
LesFaul

PostPostao/la Dean » 12 srp 2011, 23:18

harkonen je napisao/la:@Lesfaul : Inače, odlična ideja da napraviš pločicu pa pokloniš svim članovim foruma.

Ma nema te.....uh... mislim, slažem se.... :mrgreen:
Dean

PrethodnaSljedeća

Natrag na Tranzistorska tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.