dvosistemac srednje klase?

Re: dvosistemac srednje klase?

PostPostao/la pinco » 10 lis 2013, 21:23

yoke je napisao/la:nazalost, slab sam s vremenom, tako da ga nisam puno slusao...jos nisu usvirani...ali nisam bas zadovoljan rezultatom...
u zadnje vrijeme vise slusam scanspeak...

Moraš ga slušat malo duže da ti se usvira glava na njegov zvuk pa će bit OK. :D
Šta nisi uzeja neki Revelator mid bas kad ti se već zvuk sviđa?
pinco

PostPostao/la yoke » 10 lis 2013, 21:33

ovi u rabu su skuzili da smo u eu...tako da je ovaj prethodni kit ipak 2800kn...
pfffff

ovaj sb je navodno jedan od boljih novijih midbaseva...pa eto...tako je i odabran ;)
bit vr on o.k....samo da se uhvati vremena...da vjerojatno jos nije ni usviran...mislim da je svirao svega 30tak sati..ako i toliko..
yoke

PostPostao/la beboni » 10 lis 2013, 23:27

Moraš ga slušat malo duže da ti se usvira glava na njegov zvuk pa će bit OK. :D

:lol: vinko, legendo......

ma bitno je da se nesto radi,yebes cilj ...bitan je put.
...i ja sam neki dan pilo pinco da si trazi neku polovnjacu od zvulja i da se ne zajebava....al kad sam vidio da mi na novoj plazmi fali stereo out i ima samo optical out,tv sam presto gledat i odma uzeo i mjerkam kako da napravim diy soundbar sa driverima iz spajze,sakom lm3886 i nekim optical in /rca out dacom od 10 dolara sa ebaya. :mrgreen:

decki,sta da kazem,nema nam spasa :lol:
beboni

PostPostao/la Mate » 10 lis 2013, 23:33

yoke je napisao/la:ali ako nemas namjeru odskociti od prosjeka onda se u samogradnju ne isplati ulaziti.......

Ja mislim da je ovo bogohuljenje na ovom forumu i da je zrelo za sankcije :lol:
Mate

PostPostao/la yoke » 11 lis 2013, 08:41

Mate je napisao/la:
yoke je napisao/la:ali ako nemas namjeru odskociti od prosjeka onda se u samogradnju ne isplati ulaziti.......

Ja mislim da je ovo bogohuljenje na ovom forumu i da je zrelo za sankcije :lol:

ma budete vi dobili po usima :twisted:
ma stos je sto je danas dostupna hrpa jeftinih a dobrozvucecih uredjaja da se samogradnja u tom segmentu neisplati...(al dobro to vec svi znamo...)
evo bepone kaze da ce uzeti dac za 20$ (vjerojatno ce to biti 40$ :mrgreen: )
pa ga ti ajde sklopi za tu lovu ?
ni tda1543 neces sklepati za tu lovu :mrgreen:
evo ja sam nedavno uzeo pojacalo u Dklasi od 500W za 50eura ! tome dodam jos jedan drajver od 1000kn i dobijem hebheb sub ! (to je recimo po meni isplativa samogradnja :lol: )

mada je najispaltivija kad kupis drajvere od 400-500e pa ti stoje u ormaru :lol: (kao nekima ovdje :lol:)

ma zekim, budem ja pomogao pincu spaliti viskotonac jednom kad ih spoji :mrgreen:
yoke

PostPostao/la yoke » 11 lis 2013, 08:45

ev mozda ovdje dobijes jos koju ideju
http://www.loudspeakerbuilding.com/

ovo mi ne djeluje skupo...a mozda ti je zanimljivo
http://www.zaphaudio.com/SR71.html
http://www.madisoundspeakerstore.com/2- ... arts-only/

al, ok. necu vise keljiti linkove, jer vjerujem da si ti to sve vec prelistao i da ti je varijanta iz prvog posta najzanimljivija i po meni bi trebao krenuti tim putem, jer ako ces slusati nas babetine nista od tog nece biti :lol:
yoke

PostPostao/la elvis » 11 lis 2013, 09:51

FFL je napisao/la:Malo više od 250E , ali rešenje na duže staze : Tannoy 2528
Driver iz modela Dorset, Ascot, Chester i Mayfaire

http://www.springair.de/ersatzteile/ls- ... oaxchassis

Mislim da je Ferenc zapravo dao najbolji prijedlog, na ovaj način se odmiče od stereotipa koji uobičajeno radimo. Vinko je napisao da 95% mojih eksperimenata ostaje u radionici, tj. nikuda dalje ne ode, i tu je bio u pravu. Jednostavno malo toga po mom relativno strogom sudu zaslužuje izlazak iz radionice u vlastitu ili tuđu slušaonicu, no to je takav hobi, traži se izvrsnost, a nju je teško postići. Čitajući ovaj vinkov komentar pade mi na pamet ideja za potencijalno zanimljivu temu koju bi trebalo otvoriti na forumu, a koja bi se mogla nazvati "Stari DIY projekti" ili tako nekako. Siguran sam da većina nas ima dosta slika svojih starih uradaka, bilo bi zanimljivo vidjeti što se sve radilo u prošlosti. Ne bi bilo potrebno ulaziti u detalje, samo onako površno, da ih spasimo od totalnog zaborava... :)

Roko, zadužujem te da otvoriš ovu temu !!! :)
elvis

PostPostao/la Roko » 11 lis 2013, 16:42

elvis je napisao/la: Čitajući ovaj vinkov komentar pade mi na pamet ideja za potencijalno zanimljivu temu koju bi trebalo otvoriti na forumu, a koja bi se mogla nazvati "Stari DIY projekti" ili tako nekako. Siguran sam da većina nas ima dosta slika svojih starih uradaka, bilo bi zanimljivo vidjeti što se sve radilo u prošlosti. Ne bi bilo potrebno ulaziti u detalje, samo onako površno, da ih spasimo od totalnog zaborava... :)

Roko, zadužujem te da otvoriš ovu temu !!! :)

Važi, evo teme. Smjestio sam je u naslovni forum da se mogu, pored zvučnika, tamo smjestiti slikice pojačala i ostalih samograditeljskih projekata. ;)
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Boban » 11 lis 2013, 19:15

HDS 164 Nomex 830875 + Seas 27TFFC + nešto merne opreme + malo vremena i savladaš materiju (kao i sve ostalo što si savladao do sada)

:)
Boban

PostPostao/la pinco » 11 lis 2013, 19:25

Boban je napisao/la:HDS 164 Nomex 830875 + Seas 27TFFC + nešto merne opreme + malo vremena i savladaš materiju (kao i sve ostalo što si savladao do sada)

:)

I serijska AR skretnica naravno :D :D :D
pinco

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zvučnici

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.